با سلام خدمت دوستان گلم
یه آهنگ ایرانی که توس به سبک هندی هم میخونه چند سال پیش گوش کردم هر چی میگردم پیداش نمیکنم .
اسم خوانندش و هم نمیدونم .
قسمتی از آهنگ اینجوریه
" ایندیگی جانا تی فداتم عشق من تویی "
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت دوستان گلم
یه آهنگ ایرانی که توس به سبک هندی هم میخونه چند سال پیش گوش کردم هر چی میگردم پیداش نمیکنم .
اسم خوانندش و هم نمیدونم .
قسمتی از آهنگ اینجوریه
" ایندیگی جانا تی فداتم عشق من تویی "
فقط مهرداد هویدا هندی میخونه
نه صدای مهرداد هویدا نیست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگش خیلی شاده . اهنگ ایرانی و یه قسمتاییش هندی
فکر کنم یکی از کارهای قدیمی آرمین نصرتی باشه
ممنون از پیگیریتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از ارمین نصرتی نیست . اهنگ های ارمین و همش و تقریبا گوش کردم
اهنگی که من میگم 2 یا 3 تا خواننده داره . اگه اشتباه نکنم یه زن هم توش میخونه
شاید هم منظورتون آهنگ های اشکان و کوشان باشه که چند سال پیش منتشر شد که تو 2-3 آهنگ همخوانی با یک خواننده زن با گویش هندی داشتند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط janidaler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانه داداش. اینا رو هم الان گوش کردم نبود توش
زنه توش هندی نمیخونه . اهنگش قاطی داره هم ایرانی هم هندی که ایت قسمتی که نوشتم به سبک هندی هست
داداش اسم خوانندش ایمان آشوکا بود ولی اسم آهنگو نمیدونم
[QUOTE=aminaminamin;492608]داداش اسم خوانندش ایمان آشوکا بود ولی اسم آهنگو نمیدونم[/Q
داداش مطمئنی از آشوکا بوده . من کلا 8 تا اهنگ ازش پیدا کردم که نبود
دنیال اطفا
این فک کنم اهنگ منصورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط janidaler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوجمله(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منصور نبود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط a n o n y m o u s [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نظر دیگه ای نداره .
یعنی کسی این اهنگ گوش نکرده تا حالا
سلام اسم آهنگ مورد نظرت دلبر خواننده دانی
سرچش با خودت درضمن یکی از آهنگای آلبوم همین که هست دانی 2013 هستش.
من دارمش پیدا نکردی پ خ بده تا آپ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک دانلود این آهنگ[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]لینک مستقیم
هندی و رشتی و فارسی قاطیِ که . ایندیکی جانا تی فداتم عشق من تویی (sm2)
این آهنگ رو ساژم و ساند هوند هم فک نکنم بتونه پیدا کنه
نه متاسفانه این هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed1354 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]