با سلام(sm70)
دوستان صفحه آبی مرگ منو نمود(sm74)
اینم نمونش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام(sm70)
دوستان صفحه آبی مرگ منو نمود(sm74)
اینم نمونش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
عوض کردم چندبار فایده ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوش میدما(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندسال قبل این مشکلو داشتم با فرمت هارد درست شد ...
خدا بخیر کنه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بپرس شاید جور دیگه حل شد ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه راه حل دیگه پیشنهاد بدین(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط فرمت هارد کارسازه (sm70)
واقعنی(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مموری دامپ میده یا نه؟
آری (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم یه همچین چیزی آخرش میزنه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری بودی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاردت رو بیار بیرون بنداز رو یه سیستم دیگه ویندوز روش نصب کن اگه مشکلی نداشت هاردت سالمه
جای رم هات رو روی مادربورد عوض کن
اگه از اون باتری ها تو مادربوردت هست بیارش بیرون بعد چند دقیقه دوباره بزار سر جاش
یه ویندوز شرکتی خوب پیدا کن نصب کن مثلا پرنیان یا نوین پندار
نقل قول:
(sm2)نقل قول:
غیر از کار اولی همه رو انجام دادم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
dmp(sm172)
بیشتر به خطر ویندوز اینجوری میشهنقل قول:
از آنتی ویروس ها که از حالت بوت ویروس کشی میکنن هم میتونی استفاره کنی
4 نوع ویندوز عوض کردم(sm172)البته اول 4تا ارور میداد هر بار یکی الان این شده(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار اینجوری شد هرکار کردم درست نشد فقط اول هاردو فرمت کردم بعد فرمت و نصب ویندوز هم آنتی ویروس نصبیدم دیگه اوکی شدنقل قول:
چندسال پیش همین مشکلو داشتم یکی از دوستان گفت مادربورد آپدیت کن درست میشه زدم درست شدولی رو هارد اون یکی بود نه این جدیده(sm172)نقل قول:
اول یه آنتی ویروس نصب کن آپدیت کن هاردتو اسکن کن که ویروس نداشته باشه
بعد یه هارد گیر بیار فایلاتو بریز توش بردار ........ بعد هاردتو فرمت کن (sm128)
ویروس نداره(sm172)ظاهرا باید فرمت کنم(sm25)1ترا!!! کی میخواد کپی کنه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزار ترا کپی نصب کن 2 ساعته تموم میشه (sm128) البته به نظرم با پارتیش بندی فرمت کنی کلا سرعت هاردتم میبره بالا بعد از سر نو هاردتو تقسیم کن (sm120)نقل قول:
اپدیت بایوس...اگه اپدیته برگردون به ورژن قبلی
چگونه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اگه کار به اونجا برسه پارتیشن میکنم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاردت چیه ؟ پارتیشن کننقل قول:
هیتاشی(sm54)نقل قول:
پس مال همونه ! اگه درست نشد هاردتو عوض کن یه دونه سیگیت بگیر یا وسترننقل قول:
به درد نمیخوره
اول وسترن خریدم یه هفته نشد سوخت(sm39)شانس آوردم اطلاعاتمو داشتم وگرنه...(sm25)سیگت هارد اولیه(sm173)نقل قول:
- هادی کارشناس شده(sm70)
به جان خودم وسترن 4 تا خریدم یکیشونم نسوخت (sm2)گرین بود ؟ (sm70) ها سیگیت خوبهنقل قول:
منم یه دونه میخوام بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم ..... (sm172)
یه دونه وسترن گرین 2 ترا بایت دارم
همین گرین نامرد بود(sm70)نقل قول:
هیتاشی(sm70)انصافا ازش راضیم
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرین واسه ویندوز خوب نیست ... فقط واسه آرشیو مناسبهنقل قول:
دوسال ویندوز عوض نکردم حالا میخواد تلافی کنه(sm70)
میگم چجوریه این یوزرت چراغت روشنه ولی اسمت این پایین نیست (sm2)نقل قول:
یوزر شمام برا من اینجوریه(sm70)نقل قول: