مشخصه دیگه:))
یه تیکه از اولین آهنگی که میاد تو ذهنت رو بگو،
ترانه ای که الان داری زمزمه می کنی(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
مشخصه دیگه:))
یه تیکه از اولین آهنگی که میاد تو ذهنت رو بگو،
ترانه ای که الان داری زمزمه می کنی(sm10)
تقدیر بی تقصیر نیست...
تو مقصود منی آآآ تو معبود منی تو نور دیده ای آآآ تو کمبود منی دلیل قاطع هستی من صفای عالم مستی من پناه آخر خستگیا تو هستی معنیه دلبستگیا...
بانو مهستی آهنگ معبود . خدایش بیامرزد.
نازی نازی امشب دلم دست توئه(sm51)
امشو شوشه لی پیک لی لو له(sm59)
ددی وودوبه اشکین ملودی چه خوبه(sm59)
ساسی مانکن سال 88 موشولینا کوجائن دنبال دامن کوتاهن(sm59)
فرضم کن ستاره ای بر بام ترانه گفتن فرضم کن جوانه ای بیزار از خزان خفتن(sm127)
اومدم سر کوچتون دم خونتون خونه نبودی(sm132)
چرا رفتی چرا من بیقرارم به سر سودای آغوش تو دارم
تا حالا کسیو با این به هم ریختگی ذهن دیده بودین(sm132)
دوباره محشر میکنم زندگی از سر میکنم
مهر لباتو رو لبو روی تن کسی نزن فقط به من بوسه بزن به روح و جسم و تن من(sm127)
واویلا لیلی دوست دارم خیلی
شهر من من به تو می اندیشم نه به تنهایی خیش
میمیرم اگه از تو نشونی نمونه عزیزم میسوزم تو نیایی چشامو من به در میدوزم میرم میرم میرم بدون وداع میرم میرم به خاطره ها میرم خدا حافظ ... مجید خراطها - آلبوم به یادماندنی آواره.
برای آخرین بار خدا نگهدار برو ولی خاطراتمو نگهدار برو عزیز گریه نکن دلم میگیره ولی بدون اینجا یکی برات میمیره... آآآآ هآ هآ هآ ... عاشق این تیکه آه کشیدنشم. هنوز نشناختین خواننده رو ... ای بابا وسعت صدای ایران علی عبدلمالکی هست دیگه ... الهی قربونش برم که کلی خاطره واسمون ساخت...
ای گل رویایی ای مظهر زیبایی تو عروس شهر افسانه هایی عاشقت میمونم قدر تو رو میدونم نیاد اون روزی که بی تو بمونم لای لالایی لالایی لای ... امید سلطانی عزیز.
بزن تبر ، محکم بزن، من خدا ِ پشتم پسر.......
واسه بدی هاتم دلم تنگه دلتنگ خونسردیت هنوز هستم هرچی که میگفتی نمیشنیدم رو تلخیات چشمامو میبستم یادش بخیر هر بار تو میرفتی من برمیگشتم طبق عادت هام وقتی که خوب دنیامو میدیدم حس میکردم هستی ولی تنهام هر جا که حرفت میشه میخندم تا حس کنم پشتم بهت قرصه حتی سکوتم زجره وقتی که یکی ازم حالت رو میپرسه ... سلطان احساس مجید خراطها - آهنگ متفاوت طوفان عاشقشم بد جور چون با آهنگهاش بزرگ شدم.
با رفتنت طو فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــا ن به پا کردی...
از این ور اون ور شنیدم داری عروس میشی گلم مبارکت باشه ولی آتیش گرفته این دلم . خیال میکردم با منی عشق منی مال منی فک نمیکردم که یه روز راحت ازم دل بکنی . باور نمیکردم بخوای راس راسی تنهام بزاری آخه همش گفته بودی دوسم داری به پای عشقم میمونی .......... تاج عروسیتو برات خودم هدیه میخرم گریه نکن حرفاتو من پیش کسی نمیبرم هر کی بپرسه بش میگم خودم ازش خواستم بره میگم برای هردومون اینجوری خیلی بهتره... استاد امین حبیبی نازنین و دوست داشتنی و خوش صدا. طرفدارشم چه جور.
نه الان دیدم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشم با هم به ذهنت رسید(sm14)
تو رو آغوش می گیرم، تنم سر ریز رویا شه
جهان قد یه لالایی، توی آغوش من جا شه
تو رو آغوش می گیرم، هوا تاریک تر میشه
خدا از دستهای تو، به من نزدیک تر میشه
(sm74)
به خيالم كه تو دنيا واسه تو عزيزترينم
آسمونها زير پامه اگه با تو رو زمينم (داريوش)
کوه رو میذارم رو دوشم
رخت هر جنگ رو میپوشم
موج رو از دریا میگیرم
شیره سنگ رو میدوشم
میارم ماه رو تو خونه
میگیرم باد رو نشونه
همه خاک زمین رو
میشمرم دونه به دونه
داریوش - اجازه(sm50)
شاهکار استاد سیاوش قمیشی - جزیره ( قایق)
حیفه یه تیکش رو بزاری
من همون جزیره بودم ، خاکی و صمیمی و گرم ، واسه عشق بازی موجها، قامتم یه بستر نرم ...یه عزیز دردونه بودم ، پیشه چشم خیسه موجها ، یه نگین سبز خالص ،توی انگشتر دریا ...تا که یک روز تو رسیدی ، توی قلبم پا گذاشتی...!!! غصه های عاشقی رو، تو وجودم جا گذاشتی...زیر رگبار نگاهت ، دلم انگار زیرو رو شد ، برای داشتن عشقت ، همه جونمآرزو شد.تا نفس کشیدی انگار ، نفسم برید تو سینه ، ابر و باد و دریا گفتن ، حسعاشقی همینه.اومدی تو سرنوشتم ، بی بهونه پا گذاشتی ، اما تا قایقی اومد ، از منو دلمگذشتی؟؟؟ رفتی با قایق عشقت ، سوی روشنی فردا ، منو دل امانشستیم ، چشم به راهت لب دریا...دیگه رو خاک وجودم ، نه گلی هست نه درختی ، لحظه های بی تو بودن ،می گذره اما به سختی!دل تنها و غریبم ، داره این گوشه میمیره ، ولی حتی وقت مردن ، بازسراغتو میگیره..... میرسه روزی که دیگه ، قعر دریا میشه خونم ، اما تودریای عشقت ، باز یه گوشه ای می مونم.من همون جزیره بودم ، خاکی و صمیمی و گرم ، واسه عشق بازی موجها، قامتم یه بستر نرم ...یه عزیز دردونه بودم ، پیشه چشم خیسه موجها ، یه نگین سبز خالص ،توی انگشتر دریا ...(sm81)
هواتُ کردم..من حیرون تو این روزا هواتُ کردم(sm127)
قرار تو و عشق ما این نبود
که دنیامو تنها بزاری بری
بگیری ازم قلب و احساسمو
خودت قلبتو جا بذاری بری
قرار تو و من به رفتن نبود
به این که تو اشکای من سر بشی
به اینکه درست پیش چشمای من
تو طوفان بشینی و پر پر بشی
(sm74)
چه خوب ميشه اگه كنار آهنگهائي كه به ذهنتون ميرسه اسم خواننده رو هم بنويسين كه اگه احيانا يكي مثل من شعرو خوند و هوس كرد اون اهنگ رو گوش بده و اسم خواننده يادش نيومد سردرگم نشه (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تو رو با دنیا عوض نمیکنم تو خودت میدونی بگو که تا وقتی دنیا دنیاست واسه من میخونی
رامین بیباک - آلبوم سوء تفاهم
ترکم نککککککککککککککن . من بی تو بیمآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ رررررم
دییییوونه وااااااااار دوست دارم . من پیشتتتتتتم. تنهات نمیذارم (sm79)
اين روزا گوزنو سرنميبرن۰۰۰داريوش
دست منو بگير که داره اينجا پرنده بودنو ازم ميگيره ....رضاصادقي
هنوزم چشماي تو مث شباي پر ستارس...فک کنم تورج شعبانخاني
دلم گرفته ای دوست
هوایِ گریه با من...
(sm74)
هنوزم در پی اونم که اشکامو روی گونم با اون دستای پر مهرش کنه پاکو بگه جونم بگه جونم مکن گریه منم اینجا بذار دستاتو تو دستام تو احساس منو میخوای منم ای وای تو رو میخوام
شهرام صولتی-رضا صادقی
دل من دیگه خطا نکن................. با غریبه ها وفا نکن(sm74)
خدا حافظ ای داغ بر دل نشسته
خواجه امیری
نفس که میکشم تو رو حس میکنم توی تنم کنار تو حس میکنم عاشق عاشق شدنم. من تکیه گاهتم... امین حبیبی.
چرا با يه کام کل دنيا مي چرخيد
يه بار به کام ما دنيا نچرخيد
علی سورنا
تو عشق زیبای منی هم من توام هم تو منی
خشمین تویی راضی تویی هم شادی و هم درد و غم
لطف تو سابق میشود جان من عاشق میشود
بر قهر سابق میشود چون روشنایی بر ظلم
(sm1)
شاهکار استاد سیاوش قمیشی - غروب(sm50)
یادتو هرتنگ غروب تو قلب من می کوبه
سهم من از باتو بودن غم تلخ غروبه
غروب همیشه برای من نشونی از توبوده