حسین چرا ساکتی توهم از این عکسا رو کن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad کروس خوبه یا ایسکو بیرون یا خدیرا ولی به نظرم ایسکو ایسکو خیلی خوب شده اینا هم دفاعشون تخمیه جواب میده حیف بیل نی
نوشته اصلی توسط Milad حسین چرا ساکتی توهم از این عکسا رو کن خدا وکیلی من چند ساله اینجام ؟تا حالا 10 تا از این عکسا نذاشتم...حالم از این کل کلای کودکانه به هم میخوره
حسن
نوشته اصلی توسط HO33E!N ایسکو خیلی خوب شده اینا هم دفاعشون تخمیه جواب میده حیف بیل نی بیشتر نگران راموس و هافبک دفاعیم تا بیل
نوشته اصلی توسط Milad بیشتر نگران راموس و هافبک دفاعیم تا بیل مینداختیم برا بیل متئو میخواس برسه یا پیکه یا ماسکی؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N خدا وکیلی من چند ساله اینجام ؟تا حالا 10 تا از این عکسا نذاشتم...حالم از این کل کلای کودکانه به هم میخوره من از این عکسا فقط نگاه میکنم گشادیم میاد سیو کنم واسه این روزا
نوشته اصلی توسط HO33E!N مینداختیم برا بیل متئو میخواس برسه یا پیکه یا ماسکی؟ متئو
نوشته اصلی توسط Milad من از این عکسا فقط نگاه میکنم گشادیم میاد سیو کنم واسه این روزا اگر فردا خوب مثلا رونالدو خوب باشه همونُ میکنیم تو *** حسن اگر بد باشه با این عکسا فقط حیثیت خودمونُ میبریم
میلاد یه عکس خوشکل دست جمعی از تیم فعلی نداری؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن