دوستان ورزش3 چقدر کیونشون سوخته:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بازی به خیر گذشت ولی راموس راه میرفت سوارز خودشو مینداخت زمینسوارزو کجا دلم بزارم ؟
![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
رئال مادرید معنای واقعی مافیا![]()
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
نقد داريوش يزداني از ال کلاسيکو
ال کلاسيکو با برتري سه بر يک مادريدي ها مقابل بارسلونا به پايان رسيد.
به گزارش "ورزش سه"، داریوش یزدانی ملی پوش سابق فوتبال ایران و تیم استقلال این بازی را برای فوتبال دوستان نقد کرد.
بازى رئال و بارسا ميتونه درس بزرگى براى مربيان ما باشه.
اين بازى نشان داد که حتى با داشتن بازيکنان برتر دنيا نمي توان با فلسفه و برنامه ديگران کار کرد .
تيکى تاکا: به نوعى متعلق به گوارديولاست و گوارديولا توانايى هماهنگ کردن خطوط سه گانه تيمش رو بر اين اساس داشت، در اواخر حضور گوارديولا مربيان زيرک توانايى و نحوه خنثى کردن و ضربه زدن به بارسلونا را آشکار کردند.
رئال با توجه به فلسفه و سيستم اتخاذ شده توسط آنجلوتى توانستند با ايجاد سد قوى جلوى محوطه جريمه در تمام طول بازى، قطع ارتباط مستقيم هافبک - فوروارد بارسلونا در عمق زمين بازى را کنترل کنند و مالکيت توپ بارسلونا که بيشتر در جناحين صورت ميگرفت براى رئال مسئله مهمى نبود و با توجه به حضور مدافعين کنارى بارسا در راستاى حفظ مالکيت و پيدا کردن فرصت حضور در عمق و ارسال پاسهاى عمقى که تخصص اکثر بازيکنان بارسلونا است لحظه اى بود.
رئال بدین ترتیب توانست که بادکنک آبی و اناری که به لطف تقابل با تیمهای ضعیف بیهوده باد شده بود را بترکاند و سه امتیاز شیرین را به اندوخته هایش اضافه کند. حالا رئال فقط 1 امتیاز تا صدر فاصله دارد.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)