صفحه 59 از 70 نخستنخست ... 949575859606169 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 581 به 590 از 696

موضوع: تاپیک اختصاصی الکلاسیکو - بحث و گفت و گو + شرط بندی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad نمایش پست ها
    ما با تیم ذخیره هم بردیمتونمیتونین با تیم ذخیره بیاین
    بهانه نیار..الان اوجتون همینه صده صدید از این بالاتر محاله برید بازم شرط میبندم لالیگا ماله بارساس
    ...............................

من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت

..........................

حرفه ای
    کارلو آنچلوتی ، مربی ایتالیایی رئال در مورد ال کلاسیکوی شنبه شب صحبت کرد.بهترین :” تلاش . پس از گل خورده تمرکزمان را از دست ندادیم .تفکرمان را حفظ کردیم و همه چیز خوب پیش رفت. شرایط تیمی را خیلی دوست داشتم. پس از عملکرد چهارشنبه ، بازی خوبی داشتیم.”
    تغییر خوب :” همیشه گفته بودم که مشکلات دفاعی مربوط به کیفیت تیم نیست ، بلکه مربوط به فداکاری و دویدن است. تیمی جدی را در اختیار داریم که می داند چگونه فداکاری کند.”
    کلید واکنش:” می خواستیم حمله کنیم، حفظ توپ داشته باشیم. در نیمه دوم بردیم چرا که می خواستیم ببریم.”
    عملکرد ایسکو روی گل سوم:” کارش حرف نداشت اما برای بردن بارسا باید همه تلاش می کردند. همه در سطح خیلی خوبی بودند و آسان نبود که در فاصله دو روز و نیم استراحت پس از بازی با لیورپول این گونه بازی کنیم.”
    بنزما :” همیشه یک چیز در موردش گفته بودم اما می توانیم در مورد ایسکو، کریستیانو و په په نیز صحبت کنیم که آخری گل دوم را زد. بنزما مثل همیشه با انگیزه بود.”
    معنای پیروزی :” مهم بود چرا که حریف خیلی قدرتمند بود و به هدفمان برای کاهش امتیازات رسیدیم. به همین خاطر همه راضی هستیم.”
    بازی رویایی :” برنامه ما همین بود. مثل فصل گذشته اما باید بهتر می شدیم. تیم می دانست که چه فلسفه ای دارد.”
    بهترین روزها ؟ ” شرایط تیمی خیلیخ وب است. نمی دانم بهترین روزهایمان است یا نه اما به نظرم باید فوتبال خوبی ارائه می دادیم. به این بازیکنان افتخار می کنیم چرا که حرفه ای گری و جدیت بالایی دارند.”
    جایگزین کردن بیل با خامس و ایسکو:” بیل در این تیم اساسی بود و بازی می کند اما فکر نمی کنم که فقط یازده بازیکن در ترکیب داشته باشیم. خوب است که همه آماده باشند.”
    سرحال بودن تیم:” کار بدنی خیلی مهم بود. مقابل لیورپول و امروز این را نشان دادیم اما همه چیز قوای بدنی نیست. قوای ذهنی نیز مهم است.”
    حرفه ای گری:” در مورد تمرکز صحبت کردیم. مشکل بود که بتوانیم بازیکنان دیگری را بخریم اما این تیم خیلی جدیت دارد.”

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gambler نمایش پست ها
    بهانه نیار..الان اوجتون همینه صده صدید از این بالاتر محاله برید بازم شرط میبندم لالیگا ماله بارساس
    اوج شما هم مقابل ضعیف ترین رئال تاریخ بود شما تو اوجتون هم مقابل ضعیف ترین رئال تاریخ و برند شوستر تونل زدین با مسی با رونالدینیو با هانری و زامبروتا و تورام

حرفه ای
    یادش بخیر یه زمانی اینجا یه کاربرایی بودن به نام امید ریلود و علی کاشونی و وحید مشدی... چه شاخ و شونه ای میکشیدن

فوق حرفه ای
    منظور په په از اين اين خوشحالي چه بود؟(عکس)

مدافع پرتغالي رئال با زدن گل دوم تيمش، نقش موثري در پيروزي امشب رئال داشت.

به گزارش "ورزش سه"، او بعد از گل، به سمت هواداران رفت و آرم باشگاه را به آنها نشان داد. منظور او از این خوشحالی چه بود؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gambler نمایش پست ها
    امضام خیلی چیزا رو ثابت میکنه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نکته جالب اینه که این بارساسال دیگه هم نمیتونه بازیکن بگیره خدایی من چند تا بازی قبل بارسا رو دیدم ژاوی و اینستا باز یه کارایی میکردن حساب کن این دو تا هم دارن تعطیل میشن از اون طرف هم پیکه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid نمایش پست ها
    یادش بخیر یه زمانی اینجا یه کاربرایی بودن به نام امید ریلود و علی کاشونی و وحید مشدی... چه شاخ و شونه ای میکشیدن
    مردی که کل کل میکرد رفته است

یه مستر پدرام هم بود خیلی کل کل میکرد

فوق حرفه ای
    منظور په په از اين اين خوشحالي چه بود؟(عکس)

مدافع پرتغالي رئال با زدن گل دوم تيمش، نقش موثري در پيروزي امشب رئال داشت.

به گزارش "ورزش سه"، او بعد از گل، به سمت هواداران رفت و آرم باشگاه را به آنها نشان داد. منظور او از این خوشحالی چه بود؟

لوگو باشگاه رو بوسیده دیگه
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

نیمه فعال
    اوج شما هم مقابل ضعیف ترین رئال تاریخ بود شما تو اوجتون هم مقابل ضعیف ترین رئال تاریخ و برند شوستر تونل زدین با مسی با رونالدینیو با هانری و زامبروتا و تورام
    مورینو ضعیف ترین دوره بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ...............................

من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت

..........................

صفحه 59 از 70 نخستنخست ... 949575859606169 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)