صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 35

موضوع: Manchester City Vs Manchester United

فوق حرفه ای

ه گفته سایت ESPN.co.uk یحیی توره هم دچار مصدومیت از ناحیه کشاله ران شده و ممکن است بازی دربی را از دست دهد.

سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هم تایم مصدومیت توره را تا 2 نوامبر اعلام کرده ، که روز دربی میباشد.
    صحت این موضوع میتونه خبری خوب برای یونایتدی ها باشه که به علاوه لمپارد و سیلوا یحیی توره هم در دربی حضور نداشته باشه.
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

2. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

به گزارش خبرگزاری اسکای اسپورتس، سیتی در شرایط مناسبی قرار ندارد. سه بازی پیاپی است که در تمامی رقابت ها طعم برد را نچشیده اند و دفاع از عنوان قهرمانی شان در کپیتال وان کاپ با باخت برابر نیوکاسل به پایان رسید. در این میان، یونایتد همچنان ماهیتی مبهم دارد: هیجان انگیز در حمله اما متزلزل در دفاع. هیچ کس نمی داند دقیقاً انتظار چه چیزی را از این بازی داشته باشد اما هارت نمی تواند بیش از این برای بازی یکشنبه صبر کند.
    دروازه بان سیتی و تیم ملی انگلستان گفت: "شرکت داشتن در این بازی شگفت انگیز است. منچستر یک شهر بزرگ با دو تیم بسیار خوب است که برای قرار داشتن در بهترین سطح شان می جنگند. روز خاصی است و احساس می کنم اکنون جزئی از منچستر هستم، مدت زیادی است که اینجا حضور دارم. (دربی) چیزی است که بی شک در انتظار آن هستم."
    به مانند هر دربی دیگری، غرور و تعصب به وفور در این بازی یافت خواهد شد اما هارت دوست ندارد زیادی هیجان زده شود. وی افزود: "باید با دید دیگری به آن نگاه کنید و آن را به عنوان سه امتیاز ببینید. مهم نیست که برابر منچستر یونایتد بازی کنیم یا تیمی دیگر، مخصوصاً در خانه. سه امتیاز این بازی را باید بگیریم و این چیزی است که برای رسیدن به اهداف مان به آن نیاز داریم. مسلماً در روز بازی از همه چیز لذت خواهم برد اما به محض پایان آن، به بازی بعدی فکر می کنم."
    سیتی شدیداً دوست دارد تا با کسب یک برد، بار دیگر شرایط خود را به فرم دل خواه تبدیل کند؛ شرایطی که در خطر بدتر شدن قرار دارد. این فصل تهمت هایی به آن ها زده شده که تیم ها "دست شان را خوانده اند". مردان پیگرینی شش امتیاز از چلسی عقب هستند و در گروه خود در لیگ قهرمانان به چالش افتاده اند. بزرگ ترین مشکل خط دفاعی بوده است. سیتی گل های زیادی خورده و هارت این مسئله را دوست ندارد.
    "از گل خوردن متنفرم. هر مدافع و دروازه بانی از گل خوردن متنفر است. همان قصه همیشگی است، اگر 1-6 ببرید به خاطر آن یک گل آزرده خاطر می شوید. نکته اساسی نتایج است و آن ها در حال حاضر نگران کننده هستند، اما اوضاع رو به راه خواهد شد."
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

4. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    سیتی میزنه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    سیتی میزنه
    مگه میتونه
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

7. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

فن خال ساعاتی پیش در کنفرانس خبری پیش از بازی منچستریونایتد در برابر سیتی حاضر شد و در مورد این بازی به ارائه توضیحاتی پرداخت.
    به گزارش وبسایت رسمی منچستریونایتد، لوییس فن خال در کنفرانس خبری خود ابتدا با صحبت در مورد وضعیت مصدومان منچستریونایتد گفت: "رونی هیچگاه مصدوم نبوده است. رسانه ها خیل به دنبال این بودند که او مصدوم شود ولی او مصدوم نیست. شاید کفش هایش برایش گشاد بوده است، اما او هرگز مصدوم نبوده است. او می تواند یکشنبه برای ما بازی کند و باید این کار را انجام دهد چرا که او کاپیتان تیم من است. این تمام چیزی بود که من می توانستم به شما بگویم. فالکائو اما هنوز مصدوم است و نمی تواند ما را همراهی کند."
    وی در ادامه در مورد گلزنی های رونی در برابر سیتی افزود: "من شنیده ام که رونی گل های زیادی را در برابر سیتی به ثمر رسانده است و بیشتر از هر کسی در دربی منچستر گل زده است. این موضوع من را بسیار خوشنود کرده است و از اینکه او می تواند برای ما به میدان برود بسیار خوشحالم."
    بخش دیگر صحبت های فن خال به فلینی اختصاص داشت که در چند هفته اخیر عملکرد قابل قبولی را از خود بر جای گذاشته است. فن خال در این باره نیز گفت: "او در چند هفته اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته است و فرصت های خوبی را خلق کرده است. او در پاره ای از اوقات مصدوم بود اما در حال حاضر روند رو به رشدی را دارد و من از این موضوع راضی هستم."
    اما بخش اصلی صحبت های این مربی هلند در رابطه با دربی روز یکشنبه دو تیم منچستریونایتد و منچسترسیتی بود و فن خال درباره این موضوع اظهار داشت: "این بازی یکی از 38 بازی ما در لیگ برتر است اما برای هواداران به شکل باور نکردنی ای مهم است و یک رقابت بسیار مهم محسوب می شود. من این موضوع را احساس می کنم و بسیار از بازیکنان و اعضای کادر فنی به خصوص رایان گیگز به این موضوع واقف هستند. زمانی که او برای آنالیز بازی سیتی نزد من می آید، من تنش را در او احساس می کنم و می فهمم این بازی چقدر مهم است و این موضوع خوبی است. البته این موضوع در همه جای جهان به این شکست است و دربی میان دو تیم در یک شهر، این موضوع باید توسط بازیکنان به خوبی درک شود."
    صحبت های پایانی فن خال نیز در رابطه با نتیجه بازی بود. فن خال در این رابطه نیز گفت:"پیروزی هدف ما است. بردن بازی نیز نکته ای غیر قابل دسترس برای ما نیست و ما می توانیم در این بازی به پیروزی برسیم چرا که بسیار پیشرفت کرده ایم و قابلیت برنده شدن در این بازی را داریم. عملکرد سیتی در بازی های قبلی چندان خوب نبوده است اما گیگز می گوید که سال گذشته نیز آن ها چنین شرایطی را داشته اند و هیچگاه نباید بسته به بازی های پیشین آ ن ها نتیجه گیری کرد."
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

9. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

لوئيس فان خال، سرمربي منچستريونايتد، فاش کرد که رادامل فالکائو، ستاره کلمبيايي تيمش، ديدار روز يکشنبه مقابل منچسترسيتي را به دليل مصدوميت، از دست خواهد داد؛ اما وين روني به ترکيب شياطين سرخ بازخواهد گشت.

رونی به دلیل دریافت کارت قرمز در دیدار مقابل وستهام، برای سه جلسه از همراهی تیمش محروم شده بود و چند روز قبل هم از ناحیه پا، آسیب دید اما اکنون آماده بازگشت به میادین است.
    این در حالی است که فالکائو که در تمرینات آسیب دید، شرایط بازی کردن را در این دیدار حساس نخواهد داشت. فان خال به خبرنگاران گفت:" فالکائو هنوز مصدوم است. اما رونی اصلا مصدوم نبود! او بازی خواهد کرد؛ او کاپیتان تیم من است. فکر می کنم والنسیا هم برای بازی کردن آماده است.
    رونی مقابل سیتی گل های زیادی به ثمر رسانده است؛ بیشتر از هر بازیکن دیگری. من خیلی خوشحالم که او می تواند بازی کند و بازی خواهد کرد."
    فان خال همچنین در مورد مروان فلینی، ستاره بلژیکی تیمش، که در دیدارهای اخیر نمایش های خوبی ارائه داد، گفت:" او تاثیر زیادی در بازی تیم دارد و در دیدار مقابل چلسی هم پاس گل داد. او به دلیل مصدومیت، برای مدت طولانی از میادین دور بود اما وقتی آماده باشد، بازی می کند. او باید به تلاشش ادامه بدهد زیرا من از او راضی هستم."
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

11. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

یونایتدها پس از تساوی 1-1 مقابل چلسی، این هفته در اتحاد میهمان سیتی خواهند بود. فان خال که سابقه هدایت تیم هایی مانند آژاکس، بارسا و بایرن را در کارنامه دارد، از دیدار پیش روی تیمش به عنوان بزرگترین دربی دوران مربیگری اش نام برده است.
    او به خبرنگاران گفت:" این بزرگترین دربی دوران مربیگری من خواهد بود. این یکی از 38 دیداری است که ما باید در آن حضور داشته باشیم اما برای هواداران این دیدار بزرگی است و احساس می کنم برای بازیکنان تیم هم همین طور است و همچنین به طور ویژه برای رایان گیگز. وقتی او مشغول آنالیز سیتی بود، احساس می کردم بیشتر دچار تنش شده است. دیدن این اتفاق خوب بود."

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

13. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrCrow نمایش پست ها
    مگه میتونه
    نزدیکه

فوق حرفه ای
    به گزارش Mancityfans، آمار و ارقام جالبی از جدال دو تیم برای شما علاقه مندان آماده کرده ایم.
    - به صورت تخمینی ۶۵۰ میلیون نفر آخرین دربی را تماشا کرده اند- برای جمع آوری ترکیب منچستر یونایتد ۴۰۱٫۲ میلیون پوند هزینه شده است- برای جمع آوری ترکیب منچستر سیتی ۳۴۴٫۱۵ میلیون پوند هزینه شده است- دو تیم روز یکشنبه برای بار صد و شصت و هشتمین بار (۱۶۸) به مصاف هم خواهند رفت- ۱۲۳ کشور دربی را از تلویزیون پخش می کنند- از آخرین پیروزی یونایتد در مقابل سیتی ۱۰۰ هفته گذشته است- ۲۴ بازیکن برای یونایتد و سیتی بازی کرده اند- ورزشگاه اتحاد در روز یکشنبه برای بار چهاردهم (۱۴) میزبان دربی است- وین رونی با ۱۱ گل زده بهترین گلزن تاریخ دربی است- دروازه یونایتد در دو دربی فصل گذشته ۷ بار گشوده شد- دو تیم در اتحاد ۶ بار پیروز شده اند- آخرین باری که یونایتد موفق شد هر دو بازی یک فصل را در مقابل سیتی پیروز شود به ۵ فصل پیش بر می گردد- سرجیو آگوئرو و ادین ژکو ۵ بار در دربی گلزنی کرده اند- اگر سیتی بازی روز یکشنبه را با پیروزی پشت سر بگذارد، برای بار نخست است که از سال ۱۹۷۰ این تیم در ۴ بازی پیاپی پیروز می شود

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

16. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

آنخل دي ماريا، هافبک منچستريونايتد عنوان کرد که در زمين، رفاقتي با آرژانتيني هاي منچسترسيتي نخواهد داشت.

هافبک 26 ساله، اولین دربی خود را تجربه می‌کند و در این بازی، باید به مصاف سرخیو آگوئرو و پابلو زابالتا برود که در تیم ملی هم تیمی او هستند. با این حال، او عنوان کرد که رفاقتی با آرژانتینی ها در زمین ندارد.

او گفت:" می‌دانیم که این بازی برای شهر منچستر بسیار مهم است. تمام تلاشمان را خواهیم کرد که در پایان، قرمزها خوشحال از میدان خارج شوند.قبل بازی با آرژانتینی ها خوش و بشی انجام خواهیم داد ولی در جریان بازی، دیگر دوستی نداریم. تمام 90 دقیقه برای پیراهنی که در تن داریم می‌جنگیم.بازی های دربی می‌تواند به یک کابوس تبدیل شود. اگر ببازید، تا دو سه روز یا دو یا سه بازی، روی شما تاثیر می‌گذارد. همه دچار مشکل می‌شوند و شما نمی‌خواهید مقابل هواداران ظاهر شوید.این احساس که باید سرتان را پایین بگیرید را تجربه کردم."
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

18. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)