من با هر روشی جمع بگه مشکلی ندارم، فقط محمد جان نتیجه رو پخ کن یا ایمیل... من این روزا خیلی کم سر میزنم، ممکنه یادم بره چک کنم![]()
سلام. محمد جان منم هستم.... بگو چیکار باید بکنم![]()
خرید آلبوم های موسسه آوای شیدا
لیست آلبوم ها ( 9 آلبوم ) به پست اول همین تایپک اضافه شد.
1 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 . Muhammad
3 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 . devil1976
5. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 .p@RH@mدوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
اگه تعداد افراد بیشتر بشن تعداد آلبوم ها رو هم بالا می بریم.
با تشکر
ویرایش توسط Muhammad : 12-13-2014 در ساعت 01:50 PM
دوستان نظرتون چیه با کیفیت Flac آپ کنیم؟
دوستان تا فردا صبر کنید ببینم پرهام عزیز چکار می کنه بهتون خبر میدم.
ایمیج خوبه ولی یکی بحث آپلود و دانلودشِ، مثلن قافله سالار ایمیجش میشه 570 مگ و ریپِ خوب flac ش میشه 300 مگ، یکی هم اینکه این آثار با چه کیفیتی ضبط شدن و فرق کیفیت ایمج با flac چقدره توشون.
تو بحث دانلود الان شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت دارن تایم های رایگان شبانه رو حذف میکنن، من الان تا یه ماه دیگه بیشتر شبام مفت نیست، مخابرات هم اینترنت های نامحدودش رو فقط برای 512 به پایین داره ارائه می کنه و سرعت های بالاش رو حذف کرده. که خب اینا یه مقدار دست آدم رو می بنده تو دانلود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)