[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد جان
رمز عشق هم باشه برای من... فردا میرم ببینم شیراز گیرم میاد یا نه... اگه نیومد بهت میگم خودت زحمتشو بکشی
راستی بقیه آلبومهای لطفی تو برنامه نیست چرا؟![]()
آلبوم هایی که مونده انتخاب بشن
همیشه در میان
انتظار
دوستانی که به هر دلیلی نمی تونن سی دی این آلبوم ها رو تهیه کنن می تونن بهم پیام بدن که بهشون بگم چکار کنن برای تهیه آلبوم ها ، در غیر این صورت می تونین هزینه آلبوم ها رو به من بدین که من آلبوم انتخابی اونا رو هم بگیرم.
لیست آلبوم ها ( 11 آلبوم ) به پست اول همین تایپک اضافه شد.
دوستانی که موندن لطفا آلبوم خودشون رو انتخاب کنند.
1 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// بال در بال
2 . Muhammad /// کنسرت کاخ نیاوران
3 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// قافله سالار
4 . devil1976 /// زخمه ساز
5. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// رمز عشق
8. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 .p@RH@m /// درویش خان
10 .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// پرواز عشق و شبروان
11 .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// خموشانه
لطفا فایل ایمیج سی دی ها رو آپلود کنید.
دوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
با تشکر
من گفته بودم اگه این 2 تا آلبومو اضافه کنید منم اون 2 تا آلبومو آپ میکنم.
ضمنا همین الان هم تعداد افراد متقاضی از تعداد آلبوم های باقی مونده بیشترن که![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)