سلام
این مجموعه رو می خوام فیزیکی بخرم دوستانی که مایلن ایمیج آلبوم ها 5 سی دی رو داشته باشن اعلام کنن که بتونن تو خرید این سه آلبوم همکاری کنن.
سلام
این مجموعه رو می خوام فیزیکی بخرم دوستانی که مایلن ایمیج آلبوم ها 5 سی دی رو داشته باشن اعلام کنن که بتونن تو خرید این سه آلبوم همکاری کنن.
انتخاب عالیه نحوه مشارکت جطوریه ؟ امکانش نیست منم آلبوم دیگه ای که میخوای بجاش بخرم ؟
دوستانی که مایل هستن خرید گروهی البوم ها در زمان های کوتاه تری نسبت به خرید های بنده انجام بشه یا می خوان البوم هایی رو با هم مبادله کنن بسم الله شما تو همین تایپک می تونین این کار ها رو انجام بدین فقط در این بین آلبوم های امیر وسط کار نباشه.
قضیه اتهام و این چیزها هم برای هیچ کدوم از دوستان باعث کدورت یا نارحتی ای نشه که این قضیه فقط یک سوءتفاهم پیش پا افتاده بوده فقط مدیران انجمن از این کار به خاطر اینکه فعالیت داخل انجمن رو به یه جایی دیگه می بریم ناراحت شدن و گرنه تمام دوستان از لحاظ ادب و شخصیت یک سرو گردن از ما بالاترن.
به هر حال زیاد خودتون رو با این چیزا که پیش اومده ناراحت نکنین فضای مجازیه و یه دنیا عیب و ایراد انسان ها از کار هایی که هم در دنیای واقعی می کنیم صد تا برداشت ازش بر می دارن چه برسه به فضای مجازی.
هر کسی اگه مایل بود کار خرید گروهی رو انجام بده در بازه های زمانی کمتر، در همین تایپک لیست آلبوم هاشو معرفی کنه دوستان هم مشارکت کنن من هم یا در خرید مشارکت می کنم یا نه فقط پروسه خرید گروهی رو نظاره می کنم. دیگه خودتون کار اپلود و دانلود و تگ کاورها رو بر عهده داشته باشن . این طوری برای هیچ کسی سوء تفاهمی پیش نمی یاد.
اگر هم از طرف من برای همه دوستان ناراحتی ای پیش آمده عذرخواهی می کنم.![]()
ویرایش توسط Muhammad : 10-19-2016 در ساعت 09:38 AM
سلام
![]()
دوستانی که مایل به مشارکت در خرید فیزیکی مجموعه ی پایین می باشند:
01 . محمد
02 . رسول
03 . صابر
ویرایش توسط Muhammad : 10-20-2016 در ساعت 03:03 PM
سلام کاک محمد گیان
می تونی روی ما هم حساب کنی منم هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)