دوستانی هم که دیر رسیدن برای تهیه آلبوم های آبان ماه می تونن پیام بدن که بهشون بگم چکار کنن.
ویرایش توسط Muhammad : 11-09-2014 در ساعت 10:09 PM
یه دنیا سپاس، اگه امکانش باشه booklet های آلبوم های مهر رو هم به همین شیوه تهیه کن و واسمون ایمیل کن
من نمیدونستم هیچ رومی 1 و رومی 2 دفترچه داشته باشن ، چون اصن به دیجی پک ها نمیخوره داخلشون دفترچه باشه ، برعکس رومی 3 که داد میزنه توش دفترچه هست![]()
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین
اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو
دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل
راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
دوستان نظرتون در مورد خرید گروهی فیلم های تئاتر چیست ؟
مجموعه فیلم های تئاتر توسط مرکز موسیقی بتهوون منتشر شده این مجموعه شامل 27 دی وی دی می باشد.
با پشتیبانی بییپ تونز مکاتبه کردم گفتن به احتمال زیاد این فیلم ها رو روی سایت قرار میدن.
دوستان لطفا نظر خودتون رو اعلام کنید.
برای لیست فیلم ها و توضیحات کوتاهی از موضوع فیلم تئاترها می تونید به آدرس پایین مراجعه کنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (27 فیلم تئاتر)
برای دیدن لیست سایر فیلم ها به آدرس داده شده مراجعه نمایید.
یا ابالفضل، یعنی ما انقدر فرهیخته ایم؟
من هستم، این هملت کدوم هملته؟
خلاصه ای از این نمایش :
داستان هملت و آنچه شکسپیر سالها پیش بر پرده نمایش دنیا کشیده است کاملا مشهود است اما نمایشی که در این تئاتر به اجرا میرود نگاهی تازه به هملت، اوفلیا و سایر شخصیتهای داستانی است. به نحوی که به راحتی در پس سمبلها و حرکتهای رمز آلود بازیگران میتوان رد پای انسان امروزی و رنجهای ناشناخته بشری را دید.
ویرایش توسط Muhammad : 11-11-2014 در ساعت 09:53 PM
مساله اول اینه که چقدر هزینه ش دربیاد مساله دوم که خودم به شخصه اعتقاد دارم اینه که لذت اصلی تئاتر تو اجرای زنده ش توجه کنین یکی از عواملی که تله تئاتر (تئاتر هایی که از تلویزیو ن پخش میشه ) هیچوقت خیلی مورد توجه نبودن همین مساله حذف مخاطب از صحنه س...حالا برای فروش گذاشتن میشه بررسیش کرد چون کارگردان خوبی مث مرزبان و یعقوبی بود توش.بیشتر سعی بوده تئاتر با بازیگرا شناخته شده بذارن تا بازیگران تئاتری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)