من معمولا از برنامه Ashampoo Burning Studio برای رایت و ایمیج گرفتن استفاده میکنم برنامه خوبیه.اگه دارید ی امتحانی بکنید
با هر برنامه ای ایمیج می گیرید مشکلی نداره فقط زود آلبوم ها رو آماده کنید ممنون
دوستان من با برنامه Alcohol 120% ایمیج گرفتم، با فرمت mds و سرعت 6x ، با درایو مجازی هم باز میشه، حجم ایمیج هم وقتی rar میشه خیلی میاد پایین، مثلن برای آلبوم قافله سالار از 567 مگ رسید به 371 مگ.
تعدادی دیگر از آلبوم های محمد رضا لطفی هنوز مونده دوستانی که مایل می باشند که در خرید آلبوم ها مشارکت کنند در خدمتشون هستیم.
دوستانی که به هر دلیلی نمی تونن سی دی این آلبوم ها رو تهیه کنن می تونن بهم پیام بدن که بهشون بگم چکار کنن برای تهیه آلبوم ها ، در غیر این صورت می تونین هزینه آلبوم ها رو به من بدین که من آلبوم انتخابی اونا رو هم بگیرم.
لیست آلبوم ها ( 11 آلبوم ) به پست اول همین تایپک اضافه شد.
1 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// بال در بال
2 . Muhammad /// کنسرت کاخ نیاوران 2CD
3 . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// قافله سالار + همیشه در میان 2 سی دی
4 . devil1976 /// زخمه ساز
5. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// چهارگاه
6. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// هزار مضراب / نم باران
7. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// رمز عشق
8. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// انتظار
9 .p@RH@m /// درویش خان
10 .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// پرواز عشق و شبروان
11 .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /// خموشانه
لطفا فایل ایمیج سی دی ها رو آپلود کنید.
دوستانی که مایلن لطفا اعلام مشارکت کنن.
با تشکر
دوستان بعد اتمام فرآیند ریپ و آپلود کردن آلبوم های همایون شجریان این آلبوم ها رو هم آپ می کنم.
ویرایش توسط Muhammad : 12-18-2014 در ساعت 10:27 AM
آلبوم های
قافله سالار
همیشه در میان
رمز عشق
توسط عباس و وحید عزیز آپلود شدند.
کنسرت کاخ نیاوران 2CD
... uploading
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)