کمتر هات اسپات نصب کن برو سایتای اونجوری درس میشه ..
کمتر هات اسپات نصب کن برو سایتای اونجوری درس میشه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون لقت سینجول![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
درست شد
مرسی از اشترم و رضا آرین![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکان: از دوران نوجوانی خواننده هایی مثل رضا صادقی و محسن چاوشی را خیلی دوست داشتم و همیشه عمق احساسی که در صدا و اشعار ایشان بود، تحت تاثیرم قرار می داد. همیشه به موسیقی هیپ هاپ علاقه داشتم و موسیقی گروه هایی مانند «وستلایف» را دنبال می کردم اما شاخص ترین خواننده داخلی که با تک تک آثارش زندگی کردم و به رفاقت با ایشان افتخار می کنم، یاسر بختیاری (یاس) است. ایشان بزرگترین الگو برای من هستند چون برای شعور مخاطب و مردم احترام قائل هستند و برای ساختن کارهایشان واقعا زحمت می کشند. همینطور از لحاظ فکر هنری و اجرا در سبک خودشان بی نظیرند. یاس برای من یک الگو و یک برادر است و برای من در این سال ها زحمات زیادی کشیده و با جسارت می توانم بگویم که تمام فعالیت های هنری ام را مدیون او هستم.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گریه میکنی سد هارو پر کنی
لبخند میزنی منو ترور کنی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
خبر بسته بودن جادههههههه ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)