نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! والا به پاكت نمكشيد نميدونم چرا اينجوري شدم دكتر ِ گفت شما هواي ِ شهرتون همينجوريش كلي آلوده هست. مرض داري ديگه سيگارم ميكشي تنفس هوا اراک خودش دوبسته سیگاره من موندم با این هوا چرا یکی از رفیقام پاک نیست همه از دم سیگاری
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad اونوقت دخترای همسن تو چکار میکنن ؟ دعا بجون اونایی که ماهواره میفرستن هوا
نوشته اصلی توسط Milad تنفس هوا اراک خودش دوبسته سیگاره من موندم با این هوا چرا یکی از رفیقام پاک نیست همه از دم سیگاری خدا لعنت كنه آمريكا رو
نوشته اصلی توسط Milad تنفس هوا اراک خودش دوبسته سیگاره من موندم با این هوا چرا یکی از رفیقام پاک نیست همه از دم سیگاری معتادارو
نوشته اصلی توسط 3fide دعا بجون اونایی که ماهواره میفرستن هوا
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! بيرون از محوطه ي خونه بهترين جاست تو شمشاد يا جاهايي از اين دست انصافا خيلي كاربردي ِ. فقط روزايي كه هوا ابري ِ اينكارو نكن دور تا دور خونه ی ما آسفالته شمشاد کجا بود >؟ ولی همین کیس کامپیوتر خوبه . داخلش فن داره خنکش میکنه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
عمر تو رفت در سفر، با بد و نيك و خير و شر همچو زنان ِ خيره سر، حجره به حجره شوُ به شوُ
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خدا لعنت كنه آمريكا رو خداییش اراک بچه سالمم داره ؟چند روز پیش رفتم فوتبال لامصب عین فیلمای گانگستری بود جرات نکردم سرمو بگیرم بالا وگرنه به ترتیب قد بهم تجاوز میکردن
نوشته اصلی توسط Milad تو همون برو.شکار بهتره
نوشته اصلی توسط 3fide معتادارو من پاکم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن