تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
سرباز کوچولو شهادت شگون نداره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
گریه ام اگه بگیره میریم زیر بارون ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
تیپ 192 فقط مسیرش نسبت به دغاغله بهتره توی دغاغله گروهبان یکش اندازه ستوان 2 آقایی میکنه برا همینه
اونجا تیپ مهندسی ولی 192 یه زجر خونست اگه آشنا گردن کلفت نداشته باشی دهنت سرویس البته بستگی داره چجور خدمت کنی من 192 بودم اوایلش یکم اذیت شدم ولی کم کم راحت شدم
فقط دعا کن هرجا تقسیم میشی گردان رزمی نیوفتی که کونت پارستهر هفته بازدید و تیراندازی و .....
اونوقته به جا 21 ماه خدمت باید 30 ماه خدمت کنی
![]()
خصوصی
پدرام کشتکار :
دوستان و طرفداران محترم محسن عزيز زياد ازم سوال ميكنن كه چرا بنده تو البوم ايشون نبودم : دليلش نگرفتن مجوز تركى بود كه با هم كار كرديم و انشاالله در اينده باز در كنارهم خواهيم بود . من با محسن چاووشى عزيز خاطرات خوبى دارم . دوستتون دارم و روز بخير
راک آنچنانی![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول صندوق پیامت رو خالی کن !
در حال حاضر 73 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 73 مهمان ها)