نوشته اصلی توسط Hadi میلاد ازین منظورم بود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وات د فاک من اینو 5 تومن خریدم دیجی تا دسته میندازه ها البته این جنس خوبشه 5 تومن گرفتم یه جنس الکی پارچه ای داره 2 تومن دقیقن همین شکلیه
نوشته اصلی توسط Hadi میلاد ازین منظورم بود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] همه مارکاشون مثل هم تشریف دارن - هیچ فرقی با هم ندارن
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تسکو کیبورداش عالیه
نوشته اصلی توسط MrCrow تسکو کیبورداش عالیه ریدی
مثلا فروشگاهم داره هیچی سرش نمیشه دیوث
نوشته اصلی توسط Chavosh ریدی من اینجا فقط کیبورد تسکو میارم زیاد فروش دارم ازش
نوشته اصلی توسط Chavosh وات د فاک من اینو 5 تومن خریدم دیجی تا دسته میندازه ها البته این جنس خوبشه 5 تومن گرفتم یه جنس الکی پارچه ای داره 2 تومن دقیقن همین شکلیه آره از همین شکل 2 تومن و 4 تومنم داره ولی به درد نمیخوره .. از خود همینم 10 تومنه اینجا .
نوشته اصلی توسط Chavosh مثلا فروشگاهم داره هیچی سرش نمیشه دیوث یه چیزایی باید بیاری که مطمعن باشی راحت میتونی بفروشی
کیبورد عالی بخوای بلگیری واسه مصرف خودت لاجیتک ..
نوشته اصلی توسط Hadi کیبورد عالی بخوای بلگیری واسه مصرف خودت لاجیتک .. نخیر فقط و فقط رپووووووووووووووووووووووو ووووو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن