اینقدر دلم میخواد البومشو دانلود کنم یه بار پلی کنم هی فحش بدم بهش ولی حوصله حرص خوردن ندارم امروز![]()
اینقدر دلم میخواد البومشو دانلود کنم یه بار پلی کنم هی فحش بدم بهش ولی حوصله حرص خوردن ندارم امروز![]()
اقا میگین مردم صدای جدید و خوندن جدید میخوان.چرا این تهیه کننده دوزاری نمیاد رو ارش ای پی مثلا سرمایه گذاری کنه مجازش کنه.سبکه خودشو داره خیلیا هم میپسندن و از همه مهمتر طرف موزیک حالیشه خودشم میسازه نه مثه این خوکچه فقط بیاد عر بزنه.میدونی چرا؟چون اقای تهیه کننده به اقای خرصدا گفته من تورو معروف میکنم ولی هرچی پول دراومد ماله من.اونم گفته تو فقط منو معروف کن هرکاری دوست داری بکن.ولی مثلا ارش زیره باره همچین چیزی نمیره
ای بابا
مسیح و ارشم که لبل ترانه شرقی و رجب پورو دارن.من دیگه صحبتی نمیکنم فقط میگم فلانم تو صدای همایون وسلام![]()
این که اسپانیشه : اونا نوچه مَس
اینی که من میگم بالای 5 دقیقس اولشه اسپانیش تف میده دست میکشه زیر گلوش دیوانه کنندس اون قسمتشخدایا توبَه
اینم که ریمیکس همون ورزن اسپانیشه
البته اینم ریمیکسه ها وسطش که برق میره و بعد سال 2000 میشه یه هاوس فوق العاده میاد تمام موهای تنت خبر دار میره
فک کنم در جهان آفرینش فقط من دارم این ورزنشومیفرومش اقا با کیفیتهای 240 و wmv 700 گیر داره حالشو ببرین
حالا بزار امشب آپ میکنم ببینین حال کنین
حالا چرا یوزرتو زدی کراس اوور.نکنه توسانی اسپورتیجی چیزی خریدی
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)