نوشته اصلی توسط D.SOL تو خبرش نوشته پخش جهانی البوم توسط gemmy music records رفتم اسمشو سرچ کردم هیچ گهی پیدا نکرد فقط سایت علی پهلوون اولش بود این اسم بین المللی ترانه شرقیه
نوشته اصلی توسط Hadi خطر من یه مشکلی دارم چجور باید حلش کنم برام یه نسخه بپیچ کافور بخور سریع 200 بزن به کارت
نوشته اصلی توسط Gsshop این اسم بین المللی ترانه شرقیه اوه مای گاد
نوشته اصلی توسط D.SOL کافور بخور سریع 200 بزن به کارت مگه تو میدونی من میخوام چی بگم دیوث
اینکه بعضی از روزا صبح که از خواب بیدار میشم خط کش م فعال میشه بدون اینکه خواب چیزی ببینم
نوشته اصلی توسط Hadi مگه تو میدونی من میخوام چی بگم دیوث از قیافت معلومه.هی سوال نپرس خرجت بالا میره حالا باید 250 بزنی
نوشته اصلی توسط Hadi اینکه بعضی از روزا صبح که از خواب بیدار میشم خط کش م فعال میشه بدون اینکه خواب چیزی ببینم ازکفش تن تاک استفاده کن به مدت 5 ماه.خوب میشه.تن تاک مشکی هم باید باشه تنتاک سفید مشکلتو حل نمیکنه حسابت شد 450 چون اشنایی 449 و 900 تومان بزن
نوشته اصلی توسط D.SOL از قیافت معلومه.هی سوال نپرس خرجت بالا میره حالا باید 250 بزنی لامصب چه خبره بهترین دکترای تهران هم قیمت ویزیت شون اندازه تو نیست
نوشته اصلی توسط D.SOL ازکفش تن تاک استفاده کن به مدت 5 ماه.خوب میشه.تن تاک مشکی هم باید باشه تنتاک سفید مشکلتو حل نمیکنه حسابت شد 450 چون اشنایی 449 و 900 تومان بزن شیرم تو آشنایی که من باشم و همش صد تومن ارزش داشته باشه
بعدشم این مشکل چه ربطی به تن تاک داشت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن