صفحه 6712 از 8550 نخستنخست ... 571262126612666267026710671167126713671467226762681272127712 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 67,111 به 67,120 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    از ریشه فوکیدم شاتل لند رو با اون آپلود سنترش ..

48 درصد رف خطا داد ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    حالا من فردا صبح میخوام برم آلبوم علیزاده رو بگیرم ، میرم میبینم که اِ اِ اِ آلبوم فردا تو تهران پخش میشه و پس فردا تو شهرستان ... (... تو اول و آخر بازار موسیقی ایران همه از دم)
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    بر دلم باید بخوانم فاتحه از دست تو ...

ای ک...ی...ر تو حس شاعرانه ات شاعر ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    درنا هم میزنه تو آهنگ آخه ج...اکش تو رو چه به این حرفا ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    ترانه سرای قطعه ی قسمتِ حامد همایون ایشون تشریف دارن - غلط کردم فوق العاده زیباست این کار ، فداش بشم چه حس لطیفی هست تو ترانه اش

یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    دقیقا چشاش سگ داره ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فوق حرفه ای
    صحبت های محمد دادکان درباره سکه دادن اصفهانی ها به داورها

در دوره ای که شما ريیس فدراسیون بودید، در بازی پرسپولیس و سپاهان بحثی مطرح شد که آقای تاج، سکه ای زير جعبه‌گز به مسعود مرادی هدیه دادند. بعد از اینکه این ماجرا افشا شد، شبانه آقای تاج نزد شما آمدند و شما هم در راهروها گفتید که برو وگرنه آبرویت را می برم. این درست است؟

الان که ایشان ريیس فدراسیون است، فکر می‌کنم این سوال جایی ندارد. اگر چیزی بگویم، می‌گویند که می خواسته عليه من سخن بگويد.
    ولي ایشان مدعی هستند که می خواهند با فساد مبارزه کنند! وقتی چنین سابقه ای وجود دارد، جای شک و شبهه برای مبارزه با فساد باقی می ماند.

به شما خیلی راحت می گویم که این اتفاق در اصفهان افتاده و سکه لای گز گذاشته و به داوران ما دادند.
    پس رخ داده و شما هم در راه پله ها گفتید که برو وگرنه آبرویت را می برم.

خير؛تاج نگفت که من اين كار را کرده ام ولی فرد مورد نظر ما (آقای دانشور) بود، او این مطلب را كشف كرد. خودم او را فرستادم. الان اگر چیزی راجع به فوتبال بگویم باورتان نمی شود. من به آقای دانشور گفتم بدون آنكه كسي متوجه شود به اصفهان برود. او هم در رختکن جعبه های گز را گرفت و دید که داخلش سکه است. الان هم دانشور هست و می توانید با او مصاحبه کنید. ولی آن آدم می گوید که من نگذاشته ام و من هم نمی توانم بگویم که او گذاشته است.
    پس چرا آقای تاج نزد شما آمد؟

او یک شب در فدراسیون نزد من آمد و گفت که ما این کارها را نکردیم و افراد دیگري اين كار را انجام داده اند. گفتند من در جريان نيستم ولي اين كارصورت گرفته است. گفتم دیگر مسئله را ببندید و اجازه ندهيد شرايط بدتر شود. من هم نمی گویم شما اين كار را کرده اید، بالاخره در اصفهان در جعبه گز داوران ما سکه بوده است، ما هم گرفتیم و همین کار را هم در مشهد کردید. من دانشجویان خودم رابه مشهد فرستادم که بلیط بخرند. درمشهد جدا از بلیط های ما، بلیط چاپ مي‌كردند و می فروختند و می گفتند 5 هزار نفر آمده اند در حالی که ما می دیدیم 10 هزار نفرحضور داشتند. از اينجا فهمیدم که بلیط چاپ می کنند و خودشان می فروشند. از این کارها زیاد در فوتبال کرده ام که این فوتبال راه خودش را پیدا کند، ولی نمی توانم بگویم چه کسی در اصفهان این کار را کرد اما ما این را در اصفهان ديديم که در گز، سکه گذاشتند و به داوران دادند.

فوق حرفه ای
    مست است یار و یاد حریفان نمیکند
    ذکرش به خیر ساقی مسکین نواز من ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    یه پکیج ویژه از متالیکا میخوام درست کنم برای فروش نزدیک 40 گیگ میشه
    بيا و يه كاري بكن اسمي.يه كالكشن يونيك
    الان تو هرسايتي بري مثلا كالكشن ديپ هاوس دانلود كني از ٥٠ تا ٤ تاش بدرد ميخوره بقيه اشغال
    مثلا اينو نميدونم داري تو سايتت يا نه
    Azizi gibson-backward books
    يه كالكشن در اين تم و فضا اگه درست كني واقعا پاپولار ميشه.اسم و كاور اختصاصيم ميتوني درست بكني واسش
    منم تا جايي كه بلد باشم موزيك معرفي ميكنم مثلا غير از عزيزي دوميش ميشه stoto-right back 2nd

فوق حرفه ای
    حالق "جن‌گیر" درگذشت
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 6712 از 8550 نخستنخست ... 571262126612666267026710671167126713671467226762681272127712 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 77 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 77 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع