رییس arrival رو هم ببین ...
رییس arrival رو هم ببین ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
اچ دی ریپ یه دفه دیدم نچسبید صبر میکنم بهتر بیاد
در ضمن فیلمو دیدی بگو این کاور تونی چیه من سر در نیاوردم
وویس رضا صادقی ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Milik : 01-24-2017 در ساعت 07:11 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
فهرست نامزدهای نهایی 89امین دوره جوایز اسکار اعلام شد
بهترین فیلم بلند:
«ورود»، «حصارها»، «ستیغ ارهای»، «اگر سنگ ببارد»، «چهرههای پنهان»، «شیر»، «لالا لند»، «منچستر کنار دریا»، «مهتاب»
بهترین کارگردانی:
«دمین شزل» (لالا لند)، «بری جنکینز» (مهتاب)، «کنت لونرگان» (منچستر کنار دریا)، «دنیس ویلنوو» (ورود)، «مل گیبسون» (ستیغ ارهای)
بهترین بازیگر نقش اول مرد:
کیسی افلک (منچستر کنار دریا)، اندرو گارفیلد (ستیغ ارهای)، رایان گاسلینگ (لالا لند)، ویگو مورتنسن (کاپیتان فنتستیک)، دنزل واشنگتن (حصارها)
بهترین بازیگر نقش اول زن:
«ایزابل هوپر» (او)، «روث نگا» (دوست داشتن)، «ناتالی پورتمن» (جکی)، «اما استون» (لالا لند)، «مریل استریپ» (فلورنس فاستر جنکینز)
بهترین بازیگر نقش مکمل مرد:
ماهرشالا علی (مهتاب)، مایکل شنن (حیوانات شبانه)، «هیو گرانت» (فلورنس فاستر جنکینز)، لوکاس هج (منچستر کنار دریا)، دو پتال (شیر)
بهترین بازیگر نقش مکمل زن:
«ویولا دیویس» (حصارها)، «میشله ویلیامز» (منچستر کنار دریا)، «نائومی هریس» (مهتاب)، «نیکل کیدمن» (شیر)، «اوکتاویا اسپنسر» (چهرههای پنهان)
بهترین فیلم غیرانگلیسی:
«فروشنده» (ایران)، «تونی اردمن» (آلمان)، «تنا» (استرالیا)، «مردی به نام اُو» (سوئد)، سرزمین مین (دانمارک)
بهترین فیلمنامه اقتباسی:
«ورود»، «حصارها»، «چهرههای پنهان»، «شیر»، «مهتاب»
بهترین فیلمنامه اصلی:
«اگر سنگ ببارد»، «لالا لند»، «خرچنگ»، «منچستر کنار دریا»، «زنان قرن بیستم»
بهترین مستند بلند:
«آتش در دریا»، «من سیاه تو نیستم»، «زندگی انیمیشن»، «اُ.جی: ساخت آمریکا»، «سیزدهمین»
بهترین انیمیشن بلند:
«زوتوپیا»، «مائونا»، «زندگی من به عنوان یک کدو سبز»، «لاکپشت قرمز»، «کوبو و دو رشته»
بهترین تدوین:
«ورود»، «ستیغ ارهای»، «اگر سنگ ببارد»، «لالا لند»، «مهتاب»
بهترین موسیقی متن:
«جکی»، «لالا لند»، «شیر»، «مهتاب»، «مسافران»
بهترین فیلمبرداری:
«ورود»، «لالا لند»، «شیر»، «مهتاب»، «سکوت»
بهترین طراحی لباس:
«متفقین»، «هیولاهای شگفتانگیز و زیستگاه آنها»، «فلورنس فاستر جنیکنز»، «جکی»، «لالا لند»
بهترین مستند کوتاه:
«افراطگرا»، «۴.۱ مایل»، «ویلون جو»، «واتانی سرزمین من»، «کلاه سفیدها»
بهترین چهرهآرایی:
«مردی به نام اُو»، «آنسوی سفر ستارهای»، «جوخه انتحار»
بهترین طراحی تولید:
«ورود»، «هیولاهای شگفتانگیز و زیستگاه آنها»، «دورد بر سزار»، «لالا لند»، «مسافران»
بهترین تدوین صدا:
«ورود»، «دیپواتر هاریزون»، «ستیغ ارهای»، «لالا لند»، «سالی»
بهترین صداگذاری:
«ورود»، «ستیغ ارهای»، «لالا لند»، «روگ وان»، «۱۳ ساعت»
بهترین جلوههای ویژه بصری:
«دیپ واتر هاریزون»، «دکتر استرنج»، «کتاب جنگل»، «کوبو و دو رشته»، «روگ وان: داستانی از جنگ ستارگان»
بهترین فیلم کوتاه اکشن زنده:
«دشمنان داخلی»، «زنان و tgv»، «شبهای خاموش»، «آواز»، «تایمکد»
بهترین فیلم کوتاه انیمیشن:
«وایشای نابینا»، «زمان قرضی»، «شراب و سیگار»، «مروارید»، «فلوتزن»
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
جای خالی خاله کریستی احساس میشه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)