نوشته اصلی توسط Milik نه ادامه میدیم تا از سوراخاشون بیان بیرون احسنت به قول معروف : ما با تروریست ها مذاکره نمی کنیم اونارو با دود از سوراخشون میکشونیم بیرون
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط D.SOL چرا دمشون؟ همین گربمو میکنم تو حلقشون بعدها لازمت میشه ها
نوشته اصلی توسط D.SOL فاک اف
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط R A S O O L احسنت به قول معروف : ما با تروریست ها مذاکره نمی کنیم اونارو با دود از سوراخشون میکشونیم بیرون اگه نتونی چیزی که خراب شده رو درست کنی، دیوونه میشی ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milik اگه نتونی چیزی که خراب شده رو درست کنی، دیوونه میشی ... بعضی خراب ها درست بشو نیستن که نیستن
تک تک دیالوگ های فیلم های کیشلوفسکی رو باید قاب کنم بزنم به دیوار ...
نوشته اصلی توسط Amir خطر تست شد کیفیت بدی رو itunes هست وگرنه برات می خریدم بابا دمت گرم شوخی کردم اخه 40 تومن پول البوم 5 تومنی بدی.فدایی داری شاید امشب تو فرودگاه گیرم بیاد که خودم بزنم
نوشته اصلی توسط Milik نه ادامه میدیم تا از سوراخاشون بیان بیرون اینجوری که ما پیش رفتیم بیشتر رفتن تو سوراخاشون
نوشته اصلی توسط R A S O O L بعضی خراب ها درست بشو نیستن که نیستن بترس ، از کسی که چیزی واسه از دست دادن نداره
نوشته اصلی توسط Milik بترس ، از کسی که چیزی واسه از دست دادن نداره از دونفر همیشه بترس : کسی که هیچ چیز برای از دست دادن ندارد و کسی که به هیچ چیزی اعتقاد ندارد . . .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن