آخ آخ سه تا شدن خطرناک شداینا پیرمرد میر مرد حالیشون نمیشه فقط دنبال شکاف مکاف میگردن
![]()
آخ آخ سه تا شدن خطرناک شداینا پیرمرد میر مرد حالیشون نمیشه فقط دنبال شکاف مکاف میگردن
![]()
اتفاقا اتفاقا تو اهنگ ديس اجيلي زدبازي يه تيكه ميخونه
اسي خانوم چي ميخواستي
ميخواستي بري زيره نويد جاستين![]()
من برم تا کار دستم ندادن آقامون منتظره![]()
بچه ترس کردید عمویی رو
بیا کاریت نداریم میخواییم واسه پایان نامه از کمک بگیریم![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
تاپیک موزنه یه فوکشن !?؟!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تماشای تو برمیگردم...از غمانگیزترین زیبایی
از تماشای تو برمیگردم...به خودم،به گوشهی تنهایی
من یه رویا با خودم دارم اَزت...که منو از همه چی ترسونده
اولین و آخرین دیدارت...لحظه لحظهش توی یادم مونده
میدونم چه ساعتی خندیدی...میدونم چه لحظهای پلک زدی
حتی وقت رفتنم یادم هست...تا کجا پشت سرِ من اومدی
آخرین فرصتِ تنهاییِ من...تو هنوز یه دنیا فرصت داری
همه میگن که حقیقت تلخه...تو نه تلخی،نه حقیقت داری
توی این شهرِ فراموش شده...راهِ برگشتنمو گم کردم
راهی غیر از تو ندارم وقتی...از تماشای تو برمیگردم
حسین غیاثی![]()
های هانی آر یو اوکی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)