بعدم خیلی جالبه همه میگن سندی بارشه ولی نمیگن در مقابل کوشان حداد و صفاریان و صد تا از بهترین موزیسین هامون نظر خلاف سندی و مجتبی کبیری دارن
ربطی به علم نداره موسیقی زبان احساس تشریف داره ، الان همین بابک سعیدی هم که اونجا نشسته رو کسی موزیسین حساب نمیکنه دلیل نمیشه که هر کی رفت تو یه برنامه ای که درباره ی موسیقیه و داوری رو قبول کرد آدم کاربلدی باشه ، شهرام آذر هم صد در صد واسه جذاب شدن برنامه این حرف رو درباره ی چاوشی زده چون دیگه الان همه میدونن که اگه حرفی درباره ی چاوشی بزنی سریع میشی نمره ی یک اخبار و البته تو اون چهارتا صد در صد شهرام آذر آهنگساز بهتری تشریف داره و دلقک نیست
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
البته به نظرم یه اظهار نظر ساده انقدر جبهه گیری و اهمیت دادن نمیخواست 10 ساله این حرفا زده میشه اینم یکی مثل بقیه باید دایورت میشد خود تیم محسن اشتباه کردن واکنش نشون دادن
باشه بابا اونا هیچی بارشون نیست یکی مثل بهرزو خان بیشتر میفهمه تا ازونا .. حتی اگه کسی سواد موسیقی هم نداشته باشه پای تجربه میاد تو کار .
اصن تا حالا فک کردین چرا به خواننده دیگه ای نظری ندادن ؟ مثلا چرا نمیگن یراحی ؟ چرا نمیگن یزدانی ؟ حاال اومده یارو طبق چیزی که خودش میدونسته یه حرفی زده اصلا یه زری زد
این درسته یکی بیاد از فرصت سوء استفاده کنه مثل اون عباسی دیوث یا یه زنی که اصلا معلوم نیست چه کاره ست بیاد عنوان کنه مثلا از یکی هم مثل سندی باید حرف بشنویم و واکنش نشون بدیم
میدونی زور چی داره بهم زور این داره بعضیا دنبال یه بهانه میگردن تا خودشونو مثلا نشون بدن که ما هم هستیم خب باشه شما هم باشین ولی دیگه قرار نیست بی احترامی کنین
یکی نیست بگه به تو چه اصن تو چه کاره ای نخود فرنگیطرفداری چاوشی طرفداری خوبی نیست
حالا این خانم اسمش چی تشریف داره ؟
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
لینک شو سینجول دیوث گذاشته بود فک کنم نمیدانم اسمشو یادم نیست
ولش کن اصن . بیخیال اگه به شما و اینا باشه انوشیروان روحانی رو هم رد میکنین صفاریان اوسگلو میزارین جاش![]()
دوره ی آهنگسازان فسیل تمام شده است ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
یارو از سندی خوشش نمیاد بیاد بگه من از سندی خوشم نمیاد و چیزی هم بگه برای من مهم نیست ولی دیگه نه بیاد بگه از سندی هم باید حرف بشنویم . یا به طور بچگانه ای بیای الکی خواننده رو بکوبونی
چرا مگه سندی چشه بدبخت ؟سدی هر چی باشه منی که نه خواننده هستم نه چیزی حق ندارم در مورد اضهار نظر کنم . اگه نظری هم بگم طبق علاقه خودمه و خلاص .
سندی اسمه گروهشه
اسم خودش شهرام آذر تشریف داره
همین که الان اسم ایشون رو نمیگید و اسم گروهش رو میگید توهین به حساب میاد برای خودش و اعضای گروهش
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)