صفحه 7709 از 8550 نخستنخست ... 67097209760976597699770777087709771077117719775978098209 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 77,081 به 77,090 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    حرص م ازین میگیره الی میگه تافته جدابافته ست .. در صورتی که خودش اصن براش اهمیت نداره .. اگه واقعا واسه طرفداراش ارزش قائل میشد که الان این وضع نبود

فوق حرفه ای
    همه گیر دادن به زنده اجرا نکردن چاوشی
    شما کافیه یه بار بری کنسرت یه خواننده ایمان دارم که دیگه حالت از خود خواننده و طرفداراش بهم میخوره
    فضای تخیلی ، جیغ و داد و هورا کشیدن تخیلی
    صدای تخیلی خواننده
    ساز زدن های تخیلی
    سالن های تخیلی

بعد به اونایی که میان تو عروسیا میزنن و میخونن ایمان میاری
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    تو که از آواتار عتیقه ت معلومه چقدر بزی ..

چنان میفوکمت تو گینس اسم فوکیدنت ثبت بشه ها ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    همه گیر دادن به زنده اجرا نکردن چاوشی
    شما کافیه یه بار بری کنسرت یه خواننده ایمان دارم که دیگه حالت از خود خواننده و طرفداراش بهم میخوره
    فضای تخیلی ، جیغ و داد و هورا کشیدن تخیلی
    صدای تخیلی خواننده
    ساز زدن های تخیلی
    سالن های تخیلی

بعد به اونایی که میان تو عروسیا میزن و میخونن ایمان میاری
    آره درسته ولی اون بالا دیدی گفتم خوشم از کنسرت اینا نمیاد من .. از بالاترین شون گرفته تا پایین ترین شون ..

حرف من اینه آخه از تعصب و آهنگی که داده توی آلبوم تصمیم نگیرین .. به خدا یکی مثل ابی هم میامد حرف میزد اینا میگفتن نه بابا داره شر میگه .

هر چند اونا در شخصیت خودشون نمی بینن بیان در مورد چاوش حرف بزنن چون میدونن وضع طرفداری ها رو

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    اون گفت به شما بگم
    تایید همه جا کشید

فوق حرفه ای
    خو گاوساله مگه صوبت داریوش ندیدی شی شر میگی ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    آره درسته ولی اون بالا دیدی گفتم خوشم از کنسرت اینا نمیاد من .. از بالاترین شون گرفته تا پایین ترین شون ..
    حرف من اینه آخه از تعصب و آهنگی که داده توی آلبوم تصمیم نگیرین .. به خدا یکی مثل ابی هم میامد حرف میزد اینا میگفتن نه بابا داره شر میگه .
    هر چند اونا در شخصیت خودشون نمی بینن بیان در مورد چاوش حرف بزنن چون میدونن وضع طرفداری ها رو
    همونطور که کسی به داریوش و ابی و ... حرفی نمیزنه اونا هم دلیلی نداره بیان تو مواردی که بهشون مربوط نیست دخالت کنن
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    از همون دمو های 20 ثانیه ای گفتم این آلبوم فضای عجیبی داره این مدرک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوک..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! نمایش پست ها
    خو گاوساله مگه صوبت داریوش ندیدی شی شر میگی ..
    داریوش خواننده های داخل ایران رو گفته نیامده که با اینوری ها مقایسه کنه .. خود منم میگم چاوش خواننده خوبیه داخل ایران

اینم نباید فراموش بشه قطعا هر خواننده ای یه سری نقطع ضعف هایی داره دلیل بر بد بودنش نمیشه . ولی خواهشا ازش بت نسازین که هر کی هر چی گفت غلطه فقط کار چاوش درسته دیگه .

اگرم میدونین خلاف اینه برین ثابت کنین برین یقه خودشو بگیرین چرا نمیای دهن اینا رو ببندی . دیگه ازین بهتر .

Moderator
    عجب کیونی

صفحه 7709 از 8550 نخستنخست ... 67097209760976597699770777087709771077117719775978098209 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع