بندری زده .. :l
بندری زده .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که با دیدن تو ،
رو به رو شد با حقیقت
از همین فاصله حالا ،
کُلت میشه رو شقیقت ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
من برای کسی به جز تو ،
شهر رو زیر و رو نکردم
به چی باید می رسیدم ،
وقتی آرزو نکردم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
ویدئوش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم فیلم Allied رو بیبینم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
امروز ما در اینستاگرام با پدیده ای رو به رو هستیم که زل میزنه به صفحه و پست منو ادیت میکنه ......
![]()
ویرایش توسط Milik : 04-29-2017 در ساعت 08:24 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
دیوث رضا یزدانیو زده استاد
به من پیغام میدن میگن از کی تاحالا این استاد شده![]()
هیچکس حق هیچگونه اعتراضی ندارد
تو دیکتاتوری که من ساختم
اصلا کسی حق نداره که سوال بپرسه
چه برسه به اینکه بخواد دنبال جواب هم باشه ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
الدنگ شخصیت ما رو به کـون سگ زدی
نکن جان من ، من عمرم نموده شد اعتبار داشته باشه نوشته هام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)