نوشته اصلی توسط MaMaTiR راستی مخابرات برا ماه رمضون ترافیکای خوبی داده بود 9 تومن دادم 5 گیگ داد با مهلت 10 روزه خوبه الان تو مخابرات هستی ؟ در ماه چقدر پول دادی ؟ سرعت تا چند تا میره ؟ محدود خوب بود 24 تومن 2 مگ تا 400 میرفت ولی بعضی شبا افت سرعت داشت
شرمساری کار محسنه.
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
البته الان چیزی نصب نکردم الان باز میشه ولی اکثر وقتا بازی در میاره
نوشته اصلی توسط Hadi خوبه الان تو مخابرات هستی ؟ در ماه چقدر پول دادی ؟ سرعت تا چند تا میره ؟ محدود خوب بود 24 تومن 2 مگ تا 400 میرفت ولی بعضی شبا افت سرعت داشت ها... من 1 مگ گرفتم 5 گیگ ترافیک ..19تومن... دانلود تا 450 ولی معمولا بین 350 تا 400 چون شبانه رایگان نداره .. افت سرعتش خیلی کمه... ی شبایی اونم محدود، کامل میرینه که فکر کنم مشکلی چیزی دارن
Hadi
نوشته اصلی توسط Sajjad شرمساری کار محسنه. نقوی پشم؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ها... من 1 مگ گرفتم 5 گیگ ترافیک ..19تومن... دانلود تا 450 ولی معمولا بین 350 تا 400 چون شبانه رایگان نداره .. افت سرعتش خیلی کمه... ی شبایی اونم محدود، کامل میرینه که فکر کنم مشکلی چیزی دارن خب 5 تومن بیشتر میدادی سرویس شبانه رایگان میگرفتی خب شبی تا صبح میتونستی 6 گیگ دانلود کنی 1 تا 7 صبح ولی خب در کل بخوای حساب کنیم از پارسال خیلی بهتر شده .... اون موقع اصلا تا 400 نمیرفت فوق بالاش تا 100
نوشته اصلی توسط Amir ممه تیر هفته آینده یاد من بیار اگه آهنگ شادمهر نیومد یوزر این احسان رو عوض کنم توام به جمع دیوثا اضافه شدی دیوث من جای تو بودم تا الان احسانو از کیون دار میزدم
نوشته اصلی توسط Amir رفتید سراغ سایتا چورن یه تشکر نکردید دیگه معلوماتم رو در اختیارتون قرار نمیدم دمت گرم میبوسمت دلبندم من و صابر تشکر کردیم
نوشته اصلی توسط Hadi خب 5 تومن بیشتر میدادی سرویس شبانه رایگان میگرفتی خب شبی تا صبح میتونستی 6 گیگ دانلود کنی 1 تا 7 صبح ولی خب در کل بخوای حساب کنیم از پارسال خیلی بهتر شده .... اون موقع اصلا تا 400 نمیرفت فوق بالاش تا 100 نداره برا ما.. کلا شبانه رایگان رو فقط به اونا که سالانه میگیرن میدن اینجا که فکر کنم اونم قطع شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن