آندروید که ویندوز نیست اپدیتش نکنی غمش نباشه
من 900 هزار دادم sp گرفتم فقط یه بار اپدیت داد 4.3 تا دو ماه پیش داشتمش خیلی اذیت میکرد، مثلا" توو اینستا ویدیو لود نمیکرد موقع پخش ویدیو سفید میشد. یه سری برنامه ها نصب نمیشدن. حالا تکلیف من چیه 900 دادم چرا اندروید 5 رو نداد واسش . اینا همه بر میگرده به سیاست کاری شرکت سونی. اندروید نمیده تا کاربر رو مجبور کنه گوشی های جدید شرکت رو بخرن وگرنه گوشی با این کیفیت ساخت یه عمر گوشیه اصلا" خرابی نداره سونی هم این موضوع رو میدونه واسه همین اپ نمیده اگه اپ بده که گوشی هاش رو دستش میمونهوقتی اطلاع کامل نداری بیخودی طرف داری نکن
![]()
تا اینجایی که من میدونم محدودیت دارن همه برندا .. اگه تو مثلا 1 تومن بخوای یه گوشی بخری بعد آپدیتش کنی به همون نسخه اندرویدی که یه گوشی 2 تومنی هست به ضررشه خب ..
اینجوری نمیشه که .همه برندا اینجوریه . سامسونگ هم دیدم اینجوریه قابل ارتقا محدودیت داره عزیز
برندایی که تا الان از من تاییدیه گرفتن
xiaomi +1 oppo letv zte
الان بهترین شرکت گوشی فقط و فقط اسوسمحشره به خدا اگه یه بار یه گوشی یا تبلت اسوس بگیرید میفهمید چی میگم
اپدیت میده نه حرفا دمش گرم . هر نسخه اندروید که میاد یه پیغام میده اتو دانلود میکنه راحت نصب میکنی
یه تبلت دارم اسوس اندروید دیفالتش 4.2 بود، دمش گرم 5 6 رو داد واسش مطمئنم 7 میده
الی من چه کار کنم الان چند شبه ساعت 10 خوابم میگیره شدید تا ساعت 8 صبح فردا میرم بابا دانلود دارم![]()
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)