ماجرای لباس تیم ملی :
یارو رفته گفته لباس سفید میخوایم واسه تیم ملی ، گفتن نمیشه کشورتون کپی رایت نداره ، اون یارو هم گفته پول چیه بابا ما پول میدیم ، امام جماعت آدیداسبعد گفتن ته انبار لباس فصل قبل رئال هست ما هم تولید نکردیم بنگلادش منگلادش بوده ، یارو گفته اشکال نداره همینم از سرمون زیاده
بعد گفتن طرح بدین چاپ بزنیم لوگو بزنیم ، باز هم گفت نمیخواد بابا اصغر مارک زن داریم تو منیریه سه سوت مارک مینداره رئیس آدیداس هم نمیتونه تشخیص بده
![]()
اما اوج سسخلی آقایون اونجاست که پلنگ آفریفایی زدن رو لباس ، یه خط اشک هم زدن که یوزش ایرانی بشه![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کردی باخودت سالار پردرخون؟! ...خودت بنویس!
چه کردی با خودت سردار سردربر؟!... خودت بنگر!
«موذّن زاده» دارد در عزایت نوحه می خواند...
چه کردی باخودت شاه شبیخون خورده ی پرپر؟!
هم از رویای در شریان ما کابوس جریان یافت
هم از «خون جوانان وطن» خرزهره غلیان کرد
سیاووش جوانمرگ من از آتش تخلّف کن
که از خون تو خواهد رست ده سودابه ی دیگر
جگرخون شهید من! اگر آتش نمی یابی
بیا و لقمه ی سگ کن که می دانی و می دانم
جگرگاه جوانت را اگر درخاک بگذارند
نود هند جگرخوار از مزارت بر می آرد سر
به این نوکیسه ها دل خوش نکن وقتی که می بینی
به غیر از کندن گور برادر برنمی آیند...
مونّث یا مذّکر تخمه ی قابیل قابیل است..
بزرگ سر به باد من! از این نایاوران بگذر!!
«موذّن زاده » دارد بر مزارم اوج می گیرد...
من از شهنامه ها چیزی که فهمیدم همین قدر است:
به خاطرخواهی سودابه ها دلخوش شدن بد بود
برادرخوانده ی مشتی برادرکش شدن بدتر...
چه کردی با خودت سالار پردر خون؟!! تماشاکن!
شاعر:علی اکبر یاغی تبار
![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر اصلی چنگیز ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
دوره این ماه شاتل تموم شده... میخوام سرویس جدید با سرعت پایین تر بگیرم... چیکار کنم؟! هر چقد میگردم تو سایتش نیست...
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)