# زن داداش
قربونش برم همش تلاش میکنه زندگی بهتری داشته باشه پیشرفت کنه اما یک آدم معمولیه ! تغییر انچنانی نمیکنه
جاست وان ویک
نوشته اصلی توسط Chavosh قربونش برم همش تلاش میکنه زندگی بهتری داشته باشه پیشرفت کنه اما یک آدم معمولیه ! تغییر انچنانی نمیکنه کسی تو سریال زدش زمین؟؟؟ اون یارو که از زندان عفو شده بود میخواستش
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L کسی تو سریال زدش زمین؟؟؟ اون یارو که از زندان عفو شده بود میخواستش فقط شوهرش اونم کم ! خیلی علاقه نداره اصن باش راحت نیس یجورایی تو این شهر کوچیک انتخاب دیگه ای نداشته ولی این پسره ملکوتی عاشقش شده فقط نیگاش میکنه
نوشته اصلی توسط Chavosh فقط شوهرش اونم کم ! خیلی علاقه نداره اصن باش راحت نیس یجورایی تو این شهر کوچیک انتخاب دیگه ای نداشته ولی این پسره ملکوتی عاشقش شده فقط نیگاش میکنه سریال خوبیه حس خوبی داره ! وقت نشد ببین ادامه شو شوهرش آدم عوضی هستش
نوشته اصلی توسط R A S O O L سریال خوبیه حس خوبی داره ! وقت نشد ببین ادامه شو شوهرش آدم عوضی هستش نه عوضی نیس فقط یه ادم معمولی خنثی تو یه شهر کوچیکه که نمیتونه کار بزرگی تو زندگیش بکنه همه تو این شهر گیر افتادن !
نوشته اصلی توسط Amir رضا می تونی لینکی یوتیوب رو خصوصی دانلود کنی ؟؟ بده امتحان می کنم
الان من چیکا کنم ویدیو سیروان رو میخوام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن