کسایی که میخوان مانیتور عوض کنن بهترین قیمت ممکن و بهترین امکانات
قیمتش زیر 400 تومنه کیفیت hd+ پنل ips و ورودی hdmi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسایی که میخوان مانیتور عوض کنن بهترین قیمت ممکن و بهترین امکانات
قیمتش زیر 400 تومنه کیفیت hd+ پنل ips و ورودی hdmi
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مانیتوری صفه ips داشته باشه و ورودی hdmi یا dvi نداشته باشه کیفیت خروجی تصویر مناسب و ایده ال نیست و بر عکس مانیتوری ورودی dvi یا hdmi داشته باشه ولی از اون طرف صفه ips یا va نداشته باشه بازم به درد نمیخوره
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Leonard Cohen - I can't forget![]()
!?Who Cares؟!
من رفتم و اومدم ديدم شبكه ٣ سريال نشون ميده
وسطه بازي يادشون افتاده رو ماهواره نشون ندن؟
استقلال باخت![]()
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
من نفهمیدم دختره چرا یهو تصمیم گرفت لخت شه
![]()
می تونی وقتی چیزی می گی و عکسی می ذاری اسم فیلمشم بگی![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)