نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! چاكرتيم زير سايه مرتضي علي چه خبر ؟ نيستي ؟ سربازي تموم شد ؟ قبلنا می گفتی ی نفسی میاد و میره آره تموم شد سربازی خب درگیر همین بودم نمیشد بیام زیاد حوصله نت ندارم
نوشته اصلی توسط .peyman. تو هنوز خلی ؟ کی میخای عاقل شی؟ never در حلقه ی دیوانگان پیر خرد بهر نشان پیچید دور گردنم این حلقه ی زنجیر را
.
نوشته اصلی توسط .Peyman. قبلنا می گفتی ی نفسی میاد و میره آره تموم شد سربازی خب درگیر همین بودم نمیشد بیام زیاد حوصله نت ندارم والا منتظر بوديم اين نفس ِ بند بياد بند نيومد بيخيالش شدم به سلامتي و ميمنت ايشالا سريعتر كار رو پيدا كني و پشت بندش زن و بگيري و بدبختي هات شروع شه
نوشته اصلی توسط HamTin never در حلقه ی دیوانگان پیر خرد بهر نشان پیچید دور گردنم این حلقه ی زنجیر را بله بله never عاقل نمیشی ترم چندی ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! برازندشه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط .Peyman. بله بله never عاقل نمیشی ترم چندی ؟ 4
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! والا منتظر بوديم اين نفس ِ بند بياد بند نيومد بيخيالش شدم به سلامتي و ميمنت ايشالا سريعتر كار رو پيدا كني و پشت بندش زن و بگيري و بدبختي هات شروع شه خخخخ ماهم دوس داریم نفسمون بند بیاد ولی نمیاد که نه بابا زن بگیریم حداقل این لامصب بخوابه کلیه خودش
نوشته اصلی توسط HamTin 4 3 ترم یا چهار ترم دیگه داری؟
کسی از بچه ها متعهل نشده ؟
نوشته اصلی توسط .Peyman. 3 ترم یا چهار ترم دیگه داری؟ با این درس خوندن من فکر کنم 6 ترم مونده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن