نوشته اصلی توسط Chavosh منم شما رو دوست دارم اوه مای گاد...یه ساله اینجام تا به حال همچین چیزی نشنیده بودم ازت
حرفامو میشنوی از لابلای شعر
نوشته اصلی توسط Milad ممد یکی تو صفحه احمد رضا نوشته بود شنیدم حامله ای راسته ؟یکی دیگه اومده میگه یه چیزایی درموردت شنیدم زیاد تو پروفایلش نمیرم اصن نمیشناسمش ولی خوب چیزیه
نوشته اصلی توسط mali68 اوه مای گاد...یه ساله اینجام تا به حال همچین چیزی نشنیده بودم ازت این که چیزی نیست من خودم شاهدم یه بار عیدُ به یه نفر تبریک گفت
نوشته اصلی توسط Al!rezA دیجیکالا ادکلن هم آورده خیلی وقته دهن سرویس از یه موبایل و لپ تاپ شروع کردن الان اسباب بازی میارن :| البته خوبه خداییش
نوشته اصلی توسط HO33E!N هافبک دفاعی دیگه بازی گرفتن نداره که ...اینا شدن سرباز کیروش دیگه .... هیچ کدومم خدافظی نکردن انگار خسرو جواد آندو هاشم باید خدافظی کنن دیگه اندو واسه هر بازی بیشتر از 10 کیلومتر میدوه تو استقلال 4 کیلومتر بزور راه میرفت
نوشته اصلی توسط 3fide اگه تویی که میگی دایناسورم داره من فقط جغرافیا رو تغیر دادم نه تاریخ
Hero Enter Viva Real Madrid
لاشیا شما منو چی فرز کردین
نوشته اصلی توسط Rmin خیلی وقته دهن سرویس از یه موبایل و لپ تاپ شروع کردن الان اسباب بازی میارن :| البته خوبه خداییش یه زمونی خوب بود ...الان قیمتاش بالاست
نوشته اصلی توسط Milad ممد یکی تو صفحه احمد رضا نوشته بود شنیدم حامله ای راسته ؟یکی دیگه اومده میگه یه چیزایی درموردت شنیدم یه دیوثی هست ترجمه از سایتای آلمانی میذاره امین ابطحیه اسمش گمونم خیلی آدم رو اعصابیه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 48 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن