نوشته اصلی توسط Milad لومیا 520 630 یا 730 چه طوره؟
نوشته اصلی توسط 3fide با شما اومذم.خر شدم فردا ناهار قراره بریم شکار قورباغه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad کروزیرو تایید کرد لوکاس سیلوا به رئال پیوست اینو از کجا پیدا کردن ؟
نوشته اصلی توسط Chavosh من منتظرم این ارون یه تنظیم درس حسابی بزنه ممر رو دل نکنه بچم تو آلبوم کاوه یغمایی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Milad خیلی دوسش داشتم نمیدونم چرا یه هو ایجور شد بازیکنای بی حاشیه و بی رسانه تو رئال جا نمیشن...مثلا همین هرناندز نفسش در نمیاد
نوشته اصلی توسط Milad فردا ناهار قراره بریم شکار قورباغه پس کی pes بازی میکنید همش که داری میخوری
نوشته اصلی توسط 3fide پس کی pes بازی میکنید همش که داری میخوری تا میلاد قورباغه شکار میکنه بیو یه بازی دستگرمی 15-16 تا بزنمت روحیه بگیرم
نوشته اصلی توسط HO33E!N 630 یا 730 چه طوره؟ کلا خانواده لومیا خیلی شیکه و خوبه من 8.1 کردم یه مدت مشکل شارژ نگه نداشتن داشتم که الان درست شد .730 هم گوشی قشنگیه
نوشته اصلی توسط 3fide پس کی pes بازی میکنید همش که داری میخوری یه روز غذا نباشه همین تو مارو میخوری
نوشته اصلی توسط HO33E!N تا میلاد قورباغه شکار میکنه بیو یه بازی دستگرمی 15-16 تا بزنمت روحیه بگیرم فکر کردی من بلد نیستم کور خوندی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن