[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حواسم نبود الی برگشته به دوران بیانیه نویسی
تو فکر میکنی کدوم خواننده خوشش میاد 15 ترک بذار تو البوم ؟ پس بدون داستان داره
البوم اولش در مورد امام زمان بود اجبارش کردن مجوز بگیره هم کتاب شعرش هم البوم بعد البوم دومشو داد همزمان شرکت پخش ورشکست کرد ! سومیشم اونقد بد پخش کردن که در واقه هیچ جای ایران نیست ! چهارمیشم داشت همینجوری تک تک میداد بیرون در طی این سالها تو ببین این بدبخت چی کشیده یه چیزی شبیه محسن خودمون
بعد این خانزاده اومده همه ترکاشو جا داده تنظیماشو عوض کردن بروز کردن یه دی وی دیم گذاشتن توش بتونن تو بازار عرضه کنن تو این شرایطو در نظر بگیر
در مورد تکراری بودن بله من خودم خوشم نمیاد همش تکراری باشه منتهی برای مردم عادیم اینطوریه ؟ تو الان پاشو برو ببین این بدبختو اصن کسی میشناسه تو فروشگاهها که البومشو بیارن
در مورد صداش منم نگفتم پرفکته ولی نسبت به خیلی ها بهتره رسول زاده اول شاعره بعد خواننده
خواننده حرفه ای نبوده از اول مث رستاک اونم گفته من شاعر خوانده ام ! اون مشکلاتم بیشتر بر میگرده به لحنش باس رو این کار کنه
البوم خواجه که اصن حرفشو نزن اون البوم واقن چی داشت من فقط از تنظیم یک خوشم میاد اجرای اهنگ عاشق بقیش مفتم نمی ارزه بعد اینجا تو ببین چقد اهنگ خوب داری دستای نا محرم - تهران - قفس ترانه - ای - خلاصم کن - دارم میمیمرم و نیستی - بچه های ته خط
اشترم بزن
تهران دیشب زحمت کشید چار تا قطره بارون اومد هوا شد بهار وسط بهمن..![]()
اره دانلود کردم دیدم
یکی از سریالهایی که خیلی پتانسیل دارده واقعا شوکه کننده اس
کارگردان به راحتی هر شخصیت یا کارکتر رو به راحتی حذف می کنه و اصلا ببینده براش مهم نیست و این جذابیشتر و بیشتر می کنه مثلا کشته شدن استارک ها تو عروسی
سریال بی نظیریه مخصوصا شخصیت تیریون که که یه شخصیت درستکاره و جان اسنو![]()
اکبر این 23 بهمن قطعیه لامپ 100
یه سایتی بود چک میکردی
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 33 مهمان ها)