نوشته اصلی توسط mali68 خوبی امین؟عجب اهنگی بود..وکال محسن اين قدر گيجم كه نميدونم :) ملودي و وكال خيلي خوبه
فشار بيارين كه نسخه اصلي رُ ريليز كنن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH زید من کیه لاشی من یه چندتا زید دارم ولی هیچ کدوم متاسفانه چاوشیست نیستن خاک بر سرا اون که بهش گفتی ای جوووووون
نوشته اصلی توسط Herzeleid اين قدر گيجم كه نميدونم :) ملودي و وكال خيلي خوبه گیج چرا؟
این کی بود امروز با لباس مبدل اومد آهنگو لو داد امیر چک کن ببین یوزر دیگه ای نداره
نوشته اصلی توسط Sajjad اون که بهش گفتی ای جوووووون ای جان نه باو خوشم نیومد من به عکاسا نگاه نمیکنم ، فقط به عکس اون بنده خدا نگاه کردم ببینم چند چنده با خودش ولی عکس نداشت انگار
نوشته اصلی توسط Sajjad این کی بود امروز با لباس مبدل اومد آهنگو لو داد امیر چک کن ببین یوزر دیگه ای نداره شايد هرمز شجاعي مهر
نوشته اصلی توسط mali68 کیفیت ضبط بالا بود معلوم بود با ایفون ضبط شده..اینجا همه نوکیا 7342 دارن جز شما سجاد نهاوندی..مدرک از این روشنتر؟ من احساس میکنم جز فرندامی تو فیس کیستی خودت بگو
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ای جان نه باو خوشم نیومد من به عکاسا نگاه نمیکنم ، فقط به عکس اون بنده خدا نگاه کردم ببینم چند چنده با خودش ولی عکس نداشت انگار تا تو باشی که دیگه پروفایل مردمو باز نکرده عاشق نشی هیز
نوشته اصلی توسط Sajjad تا تو باشی که دیگه پروفایل مردمو باز نکرده عاشق نشی هیز باو اون پسره رو میگم اسگل بود خنگه من چی کار به اون دارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 93 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن