[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شما نجیب نیستی مالی خانم!
ما هم قضاوتی نکردیم و حجابم چیزی که در اختیار هرکسی
من وارد اون بحثا هم نشدم و وقتی تو میگی انتخابم من بهش احترام میذارم و ابدا نمیگم چیز خوبیه یا بده همه خونواده من پشت در پشت از شما مقید تر بودن و هستن به این چیزا
اما وقتی اومدی میگی حجاب ما واسه این خودمونو از چشم بقیه بپوشونیم خودت اول داری به جنس مردا توهین میکنی و از اون طرف رسما میگی همه نگاه ها به جنس زن نگاه ابزاری!!
توهین یعنی چشم هیز خوندن 50 درصد اجتماع...توهین یعنی این که هر کس مخالف حجاب تو فرهنگ بی ناموسی بزرگ شده اینا عین عبارت هایی که خودت به کار بردی مالی خانم!
ما عسلامُ قبول نداریم ولی بی ناموس نیستیم...بی شرف هم نیستیم!![]()
خواهش میکنم ارمین جان
نه که فیلمسازی فان بوده! بذار بگم راز موفقیتشون تو راحت حرف زدنه و این که زندگی جریان داره تو بیشتر کارا و همین باعث میشه بعد این همه مدت هنوزم کار کنه و حس خوبی واسه ادم داشته باشه چون فیلما چه با ساخت هر چند ساده دارای مفاهیم انسانی عمیقی هستن
البته من فیلمایی معرفی کردم که همه این طور باشن و الا فیلمایی هم هست به قول دوستانمون هنراستعلایی و از این صوبتا که ظاهرا فیلمای جدی تری هستن ولی خودمونی بگم بیشترشون هیچی نیستن
اما در مورد این 2 فیلم خب هر دو فیلمای متوسطی هستن و از مثلا هاوارد هاکس فیلمای خیلی بهتری هست نسبت به اون اولی!
یه سوال از هچکاک چیزی دیدی یا نه؟؟![]()
این ممر خیلی باحاله هر ۲ ساعت یه بار یه پست میده روح مارو شاد میکنه![]()
در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 85 مهمان ها)