[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر با تنظيم كننده ي بحثم شد
ميگفت من خودم بايد آهنگ بسازم
گفتم من آهنگساز ِ خودمو دارمگفت پس برو بده خودش تنظيم كنه
گفتم ما خودمون يه گروه داريم كه از ترانه تا ميكس و مستر ميتونيم انجام بديم. اينم فقط به خاطر دوستم كه اصرار كرد اومدم پيش ِ شما. وگرنه خودم يه تنظيم كننده دارم كه به كل ِ تنظيم كننده هاي اينجا مي ارزه
![]()
این رادیو احمق ایام فاطمیه اهنگ برقصا شر کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هفته بعد از انتشار / اسفند 1393
«عشق» با صدای «گوگوش» به عنوان برترین قطعه «رادیو جوان» در یک ماه گذشته انتخاب شد
عشق، زخم عمیقی که هرگز خوب نمیشه
عشق، یعنی تموم زندگیت توو آتیشه
گاييده خودشو
دعواي بهنوش بختياري و امير تتلو![]()
عرضم به حضورشون که من هنوز هم نمیدونم ایشون کی هستن ولی چون تتلیتی بودن ما حمایت کردیم و فالورشون رفت بالا ولی نه دیگه نهصد هزارتااااا !!! جنگه مگه !؟؟؟
بدبخت سر اينكه فالوئه اينستاش از تتلو زده بالا زورش گرفته
![]()
خوش بختانه من یکی از همه چی خبر دارم حتی چیزایی که نمیبینم !!!! من هر روز پروفایلارو چک میکنم شما که خودم یه ماه پیش شاتتون کردم دویست هزارتا بودین چطور یه شبه شدین پونصد هزارتا ؟!؟؟ روز هشتصد هزارتاییم چکتون کردم شدین هفتصد هزارتا !!!! و روز نهصد هزارتاییی هشتصد هزارتا بودین چه جوری یه شبه شد نهصد و پنج هزارتا بعد لایکاتون بیست هزارتاس !!! تازه پستی که دو هفته پیش گذاشتین !!!! من حواسم بدجوری جمع هستش متاسفانه !!!!
![]()
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)