در هنگام گلزنی متئو ، روح فرانکو چه عذابی دید
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یه جورایی بود فک کنم باد زیاد شد و افتاد پشت مدافعا تونل تونی خروس هم دیشب افتتاح شد
ادامه ی خواب
نوشته اصلی توسط MrCrow دست دوم 400 خریدم باطری سوخته دوتا از کلیدهای کیبوردش هم خرابه 400?تو پوله شارژش رو هم ندادی ثابت کردی اراکی هستی
Hero Enter Viva Real Madrid
خدایا شکرت
نوشته اصلی توسط Milad 400?تو پوله شارژش رو هم ندادی ثابت کردی اراکی هستی پردازنده Intel Dual core T2330 1.66GHz, يک مگابايت L2 Cache 120گيگابايت هارد ساتا ، 1 گيگابايت RAM ، کارت گرافيک Intel GMA X3100 با 256 مگابايت حافظه ويدئويی صفحه نمايش 15.1 اينچي، وزن 2.9کيلوگرم اینم سیستمش خوبه به نظرت یه هارد 1 ترا هم دارم میندازم روش
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
حاج میلاد خیلی چاکریم
نوشته اصلی توسط MrCrow پردازنده Intel Dual core T2330 1.66GHz, يک مگابايت L2 Cache 120گيگابايت هارد ساتا ، 1 گيگابايت RAM ، کارت گرافيک Intel GMA X3100 با 256 مگابايت حافظه ويدئويی صفحه نمايش 15.1 اينچي، وزن 2.9کيلوگرم اینم سیستمش خوبه به نظرت یه هارد 1 ترا هم دارم میندازم روش باهاش نمیشه کارای گرافیکی یا بازی سنگین کرد ولی یه هارد بهش بندازی 70 درصد مشکلاتتو حل میکنه
نوشته اصلی توسط Herzeleid حاج میلاد خیلی چاکریم ما بیشتر
نوشته اصلی توسط Milad باهاش نمیشه کارای گرافیکی یا بازی سنگین کرد ولی یه هارد بهش بندازی 70 درصد مشکلاتتو حل میکنه بازی که کلا نمیکنم پس خوبه دیگه ؟ کلیداش رو میشه درست کرد ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 94 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن