نوشته اصلی توسط MaMaTiR اره واقعا رو اعصابه نسخه جدید رو نصب کردی؟ کرک رو انجام دادی؟ این دیوثا نمیدونم چیکار کردن یهو این 1.2 روز همه دانلود منیجرا به فاک رفت اره اخرین نسخه رو نصب کردم دارن کیون وارونه میدن باور کن به انرزی هسته ربط داره
اینکه مهدی داد خوبه.. بگیر نصب کن ردیف میشه هم کرک داره هم پچ
نوشته اصلی توسط mahdi آخرین اپدیتش 14 فروردین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داداش دمت قیز درست شده کاشکی زودتر میومدی این ممل تیله مارو به عرض نمیداد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اینکه مهدی داد خوبه.. بگیر نصب کن ردیف میشه هم کرک داره هم پچ اره دیگه ریدی به لینکام حالا هی بشین کرکر بخند
نوشته اصلی توسط yaran اره اخرین نسخه رو نصب کردم دارن کیون وارونه میدن باور کن به انرزی هسته ربط داره نه.. اینا هر دفعه ی راهی پیدا میکنن که این سریالای فیکو اینارو شناسایی کنن ، ملت مفت استفاده نکنن...غافل از اینکه باز ی راهی پیدا میشه
نوشته اصلی توسط yaran داداش دمت قیز درست شده کاشکی زودتر میومدی این ممل تیله مارو به عرض نمیداد در هر صورت اون لینکات به فاک میرفتباید دوباره خودت بگیریش... حالا خوبه اسماش برات موند
نوشته اصلی توسط yaran اره دیگه ریدی به لینکام حالا هی بشین کرکر بخند تو گشادی به من چهدر ضمن لینک مستقیم نداشتی برا من لینک مستقیم بود .. نزدیک 30/40 تا بود.. الان دوباره اورد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو گشادی به من چهدر ضمن لینک مستقیم نداشتی برا من لینک مستقیم بود .. نزدیک 30/40 تا بود.. الان دوباره اورد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن