نوشته اصلی توسط Milad حموم 4 فصلش 10 بخش داره خودش خاک تو سرت تو لیدر نشدی خیلیه
نوشته اصلی توسط 3fide موزه نداره اینجاهایی که الان اسم برد نیرو انتظامی جرات نمیکنه پا بزاره داخلش
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط 3fide خاک تو سرت تو لیدر نشدی خیلیه فتیر هم راستی داریم میخوری ؟
نوشته اصلی توسط mali68 گرونه لامصب وگرنه هفت حوض خیلی خوبهبازارم از محیطش خوشم نمیاد خیلی وقته نرفتم من زیاد رفتم.دلم پیش این مانتوا که مثله کته گیره حیف نمیشه
نوشته اصلی توسط Milad دختره مردم گناه داره این 9 تا آثار تاریخی بود حموم 4 فصل هم یکی رو هم میشه 10 تا چرا بچه رو میترسونی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad اینجاهایی که الان اسم برد نیرو انتظامی جرات نمیکنه پا بزاره داخلش من همدان و اصفهان و شیراز دوست ندارم اراک نمیام
نوشته اصلی توسط MrCrow این 9 تا آثار تاریخی بود حموم 4 فصل هم یکی رو هم میشه 10 تا چرا بچه رو میترسونی میگن تو طول تاریخ کمتر جوونی شده از این محله ها رد شده و زنده مونده
نوشته اصلی توسط Milad میگن تو طول تاریخ کمتر جوونی شده از این محله ها رد شده و زنده مونده اونم اگه قریب باشه که دیگه ...
نوشته اصلی توسط 3fide من همدان و اصفهان و شیراز دوست ندارم اراک نمیام کجارو دوست داری په ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن