پروانه ها وقتی که می سوختن
تقدیرتو دوختن به تقدیرم
هر وخ دلت می گیره می سوزم
هر وخ دلت می سوزه می میرم
![]()
پروانه ها وقتی که می سوختن
تقدیرتو دوختن به تقدیرم
هر وخ دلت می گیره می سوزم
هر وخ دلت می سوزه می میرم
![]()
بچه ام عاشق ِ چشم ِ شکلاتی شده ام
پا زمیـــن کوب ِ لب ِ آب نباتی شده ام
بس کــه ایـن عشق درآورده بــه زانـــو من را
چند وقتی ست که دلبسته ی ِ تاتی شده ام
خنده های ِ تو بـــه من سرکشی آموخته است
بی جهت نیست که شورشگر و خاطی شده ام
زیر ِ بازارچه چون قیصر ِ چاقــو در دست
خسته از اینهمه دلتنگی ِ لاتی شده ام
حالی ام نیست فقط دست ِ تو را میخاهم
گم در این شهر ِ شلوغ ِ قر و قاطی شده ام
فکــر ِ من نیستی و من به تو می اندیشم
دلخوش ِ حس ِ قشنگ ِ تله پاتی شده ام!
جای ِ دوری نرود یا بــه کسی برنخورد
دختر ِ خان! تو ببخشم که دهاتی شده ام
قرعه ی ِ من به تـو هرگز نرسیدن افتاد
من که قربانی ِ بغض ِ طبقاتی شده ام
شهراد میدری
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اميدوارم سر آرژانتين هم چنين بلايي بياد
ولي نيمه دوم ضايع بود كه آلمان شل كرده بود![]()
رییس جمهور برزیل:مردم برزیلو یه جوری ساکت میکنیم
جواب ابادانیارو چی بدیم؟
![]()
فردوسی پور : حالا اگه برزیل صعود کرد فینال یه گزارش از ابادان پخش میکنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)