نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من از هیچی خوشم نمیاد سخت پسند شدم از وختی فیت موج رادیویی رو با فریدون شنیدم چه ریدنی کرد ارمین تو اهنگ فریدون فریدون ی گل نازم با تهی خونده بود بد نبود.. تو این اهنگ ارمین اصن معلوم نبود چه غلطی میکنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چه ریدنی کرد ارمین تو اهنگ فریدون فریدون ی گل نازم با تهی خونده بود بد نبود.. تو این اهنگ ارمین اصن معلوم نبود چه غلطی میکنه باس با سامی بیگی میخوند
ریسک خطریه.. روتین کشندست
یه بنده خدایی بعضی وختا میاد اینجا اسمشو نمیارم میخواد پست بده فک میکنه داره اس ام اس میده یهو میبینی ۳ صفحه پست داده جمعا دو جمله بیشتر نگفته
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH باس با سامی بیگی میخوند امیر به خاطر فیت فریدون با ارمین، الیاس رو بن کرد.. احتمالا اگه با سامی میخوند .. خلع درجه میکرد الیاسو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR امیر به خاطر فیت فریدون با ارمین، الیاس رو بن کرد.. احتمالا اگه با سامی میخوند .. خلع درجه میکرد الیاسو برم ببینم خوابم میبره
منم رفتم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR چه ریدنی کرد ارمین تو اهنگ فریدون فریدون ی گل نازم با تهی خونده بود بد نبود.. تو این اهنگ ارمین اصن معلوم نبود چه غلطی میکنه آی گفتی اینم با این قیافه ش میخواد بره مجوز بگیره.....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن