نوشته اصلی توسط Rasool24 ولی شعرش مشکوکه شدیدا احتمالش اندازه احتمال صعود بایرنه
نوشته اصلی توسط Gambler توحالته بگم علی یه دیس مشتی واسش بسازه علی واسه این .. مونیا اهنگ نمیده ی البوم بده امسال مارو شاد کنه کافیه یا علی یا بهرام
نوشته اصلی توسط 3fide بهت نگفتم نخر قیافشون خوشمزه بود خودشونم خوب بودنا فقط اون روغنه کارو خراب کرده بود
نوشته اصلی توسط Gambler توحالته بگم علی یه دیس مشتی واسش بسازه محسن میخونه یه هارد راک میزنه تو دهنش
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
سینا حجازی
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR علی واسه این .. مونیا اهنگ نمیده ی البوم بده امسال مارو شاد کنه کافیه یا علی یا بهرام میده19 بهمن میاد براربه دلم افتاده تو خدمت گوش میکنمش سر پست زیر برف
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Rmin احتمالش اندازه احتمال صعود بایرنه بازی برگشت با پرتو رو یادته
نوشته اصلی توسط Rasool24 محسن میخونه یه هارد راک میزنه تو دهنش خیلی خوبه دیس به راک هم راه پیدا کنه
نوشته اصلی توسط Betty قیافشون خوشمزه بود خودشونم خوب بودنا فقط اون روغنه کارو خراب کرده بود از تجربیاتم استفاده کن
نوشته اصلی توسط Gambler میده19 بهمن میاد براربه دلم افتاده تو خدمت گوش میکنمش سر پست زیر برف عالی میشه ابته قسمت اول جملتو گفتم لیسانسی پست نمیدن بهت البته اموزشی رو نمیگم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن