عادل میاد الان ..
عادل میاد الان ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم کوتاهِ امیر علی بهادری هم کاور بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان حساب کردن دیدن تو سال 1398 تعطیلات عید فطر میفته سه شنبه و چهارشنبه؛ پنج شنبه و جمعه هم که اصولا تعطیله، میشه چهار روز؛وفات امام و 15 خرداد هم شنبه و یکشنبه همون هفتس؛ که دو شنبه هم حتما میشه بین التعطیلین؛پنج شنبه و جمعه قبل وفات امام هم که تعطیله؛با این احتساب 9 روز تعطیلی داریم؛
خواستم از حالا بگم برنامه ریزی کنید![]()
یادداشتی در باب فیلم "امروز" ساخته رضا میرکریمی
مسعود فراستی :
امروز فیلم بدی است . الکن و سخت کسالت بار. شخصیتی باسمه ای نیمه افسرده ، نیمه لال ، نیمه خَیر ، نیمه عقده ای ؛ که کنش اصلی اش سکوت است . سکوتی ادایی و نیمه انتلکت برای یک راننده تاکسی که گویا زنی دارد اما نه بچه ای . عقده بچه دار شدن دارد و این مثلا توجیه مریض گونه و عصبانی کننده لو ندادنش است که ترفندی نه اخلاقی که ضد اخلاقی است. مازوخیستی است. بهتر است فیلمساز و فیلمنانه نویس " مدرن" اش به جای شانتال اکرمن ، کلاسیک ببینند شاید کمی سینما ...
بوی گندم مال من
هر چی که دارم مال تو
یه وجب خاک مال من
هر چی میکارم مال تو
![]()
سایت چرا اینجوری شده، بعد از 10 بار ریفرش شاید بالا بیاد!!!
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 79 مهمان ها)