تبریک برا انتشار کار جدید
من عاشق تنظیمش شدم
بقیه موارد نچسبید
امیدوارم فضای البومشم همین باشه![]()
تبریک برا انتشار کار جدید
من عاشق تنظیمش شدم
بقیه موارد نچسبید
امیدوارم فضای البومشم همین باشه![]()
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
امروز تولد خواهر نیکول هست...
خیلی ها میپرسند که چرا خواهر نیکول بور هست و خودش برونت!
مادر نیکول دوبار ازدواج کرد..دفعه اول با یه آقای اهل فیلیپین که ازدواجشون دو سال بیشتر دووم نداشت و نیکول ماحصل این ازدواج بود و بعد مادر نیکول دوباره با آقایی به نام "گری شرزینگر" ازدواج کرد که بور آلمانی هست و خواهر نیکول ماحصل این ازدواج دومه
من دیشب ساعت یک شب یه دو دقیقه نتم قط شد سرعتم موشکل نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه نیکول بیشتر به باباش رفته![]()
ممر اون گیره رفع شده هنو یا نه !!!!![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)