سجاد این همه ماله گرفتی دستت حرکت اسلامگراها رو ماله کشیدی ، یک بار جای اینکه بگی اسلام اینجور نیست بگو من اینجوری نیستم .
سجاد این همه ماله گرفتی دستت حرکت اسلامگراها رو ماله کشیدی ، یک بار جای اینکه بگی اسلام اینجور نیست بگو من اینجوری نیستم .
دنیا که اینجوری نمیمونه همیشه ...
میگم که سخت ترین کار دنیا دفاع از حماقته عسلامم گل سر سبد این قضیس
این شکلک اسمیههههههههه
![]()
خصوصی
وااااااااای به دردی که درمان ندارد
این یک پیپ نیست
دو سه روزه دارم کتاب تاریخ اسلام شهیدی که یک شیعه گرای خیلی مزخرف تعصبیه رو میخونم . یعنی دیوث ریده به هویت ایران و ایرانی . کل کتابهای تاریخی نوشتن علت شکست ایران تو جنگ قادسیه با اسلام ، شرایط نا به سامان جوی بوده ، این دیوث نوشته تاریخ نویسان بی جا نوشته اند که شرایط جوی عامل شکست ایران بوده است ، بلکه قدرت مذهبی و نیروی ایمان و عقیده **** اسلام باعث پیروزی آنان شد . فقط یه حروم زاده بی هویت میتونه مملکت و هویتشو فراموش کنه بره واسه عربا بخوره .
تو هر صفحه هم چهار بار مینویسه قبیله فلان چون توان مقابله با **** اسلام را نداشت ، ناچار به پذیرفتن دین اسلام شد .
جالبه که بعد از مرگ حضرت محمد همه اونایی که با ترس مسلمون شده بودن ، برگشتن از اسلام که دوباره تو دوران عثمان بهشون حمله میشه و مسلمون میشن .
(19 کاربران و 15 مهمان ها)
یک نفر تو این جمع یکی از دستاوردهای اسلام تو این 14 قرن رو بگه من دیگه خفه میشم . فقط یکی
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)