نوشته اصلی توسط Hadi اینا چیه دیگه فرستادی دهنت سرویس واسه سلیقه ت قشنگ جان به تو چه
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط Hadi صادق کسخوله @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عکسشو برام فرستاد اینارو زده بود درست پایین شکلکای با حال یعنی یه خط کشیده بود اون پایین بعد اینارو زده بود توام اینجوری بزن یا اصلا پاکش کن بابا این چیه دیگه شکلکا که گذاشتی فوق العاده قشنگن الان اینارو زدی ضدحال شده الان خودت فهمیدی چی گفتی؟
نوشته اصلی توسط OVER LORD به تو چه
نوشته اصلی توسط Hadi
نوشته اصلی توسط OVER LORD الان خودت فهمیدی چی گفتی؟ اینارو مگه از ته موزیک برنداشتی که اومدم یه روز ثبت نام زدم فرار کردم انقد شیر تو شیر بود
نوشته اصلی توسط Hadi اینارو مگه از ته موزیک برنداشتی که اومدم یه روز ثبت نام زدم فرار کردم انقد شیر تو شیر بود نه بابا اینا رو از vbiran دانلود کردم.
نوشته اصلی توسط OVER LORD نه بابا اینا رو از vbiran دانلود کردم. نمیشد یه چند تا شکلک خوب ازین کوچولوها حرکت دارن میفرستادی دیوث جان
نوشته اصلی توسط Hadi نمیشد یه چند تا شکلک خوب ازین کوچولوها حرکت دارن میفرستادی دیوث جان نه نمیشد خشتک جان شکلک ترول به این خوبی
نوشته اصلی توسط OVER LORD نه نمیشد خشتک جان شکلک ترول به این خوبی مسخره ست در ضمن اینا نقاشی ان
نوشته اصلی توسط Hadi مسخره ست در ضمن اینا نقاشی ان آره میدونم بهشون میگن ترول
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن