نوشته اصلی توسط tandis_m امييييييييييييييييييييييي ر سايت مشكل دارهههههههههههه هي بايد يوزر پسورد بزنم براي هر پستتازه پستا رو هم بزور ميفرستم اينم خطائي كه سيستم ميگيره : شما مجوز لازم برای انجام این عملیات را ندارید.لطفا" صفحه را مجددا" اجرا کرده , وارد سایت شوید سپس دوباره سعی کنید. cache مرورگرت رو پاک کن اگه نشد مرورگرت رو ریست کن اگه نشد ویندوز عوض کن
نوشته اصلی توسط A M I R فقط تو این مشکلو داری پسوردتو عوض کن یه بار دکمه خروجو بزن دوباره وارد شد با مرورگر دیگه هم تست می کنی همینطوره ؟؟ بالا سمت چپ
نوشته اصلی توسط tandis_m غير از من Raul هم اين مشكلو داره گونزالس ؟
نوشته اصلی توسط A M I R نصف شعر سیامک عباسی مال اهنگ محسنه که اکبر گوش زد کرده بود هم از بادبادکا هم از پرچم کش رفته
نوشته اصلی توسط A M I R نصف شعر سیامک عباسی مال اهنگ محسنه که حالا معلوم شد چرا خودشو حبس کرده بوده شعر کوتاه بوده و اینم گفته از مال محسن ب کنیم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 cache مرورگرت رو پاک کن اگه نشد مرورگرت رو ریست کن اگه نشد ویندوز عوض کن والله هر چي دم دستم بود پاك كردم نوشته اصلی توسط A M I R فقط تو این مشکلو داری پسوردتو عوض کن یه بار دکمه خروجو بزن دوباره وارد شد با مرورگر دیگه هم تست می کنی همینطوره ؟؟ الهي همتون دچارش بشين نوشته اصلی توسط ehsan1361 گونزالس ؟ والا فاميليشو نميدونم
نوشته اصلی توسط tandis_m الهي همتون دچارش بشين من به نوعی دچار شدم browsec برا من کار نمیکنه برا بقیه کار میکنه
نوشته اصلی توسط tandis_m والا فاميليشو نميدونم عباس معصومی نیس ؟
نوشته اصلی توسط A M I R خدا کنه الی تا یکشنبه برنگرده کیونمون پارس سر کار محسن تو البوم گروهی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تتلو نبوده ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن