نوشته اصلی توسط KHATAR تایمشون فرق داره مگه که اولیه یه ذره حجیم تره؟ نسخه اولیو که ظهر گذاشتم از روی خروجی کارت صدا ظبط کردم روی تیتراژ اخر فیلم بود اینی که امیر گذاشت الان مستقیم از روی البوم عکس که تو دی وی دی بود کانورت کردم
D.SOL
نوشته اصلی توسط Mo$en الان شما به این میگی اوریجینال؟ تو باز پیدات شد ؟
نوشته اصلی توسط Gsshop اهنگ اصلیه فقط روی فیلم بوده من تبدیل کردم به mp3 کیفیت خوبه دمت گرم ولی اگه آهنگ اصلی رو جدا تو خود پوشه Audio گذاشتن اونو آپ کن منظورم این بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Gsshop نسخه اولیو که ظهر گذاشتم از روی خروجی کارت صدا ظبط کردم روی تیتراژ اخر فیلم بود اینی که امیر گذاشت الان مستقیم از روی البوم عکس که تو دی وی دی بود کانورت کردم پس دومی بهتره. صدای فیلم 5.1 بود؟
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 کیفیت خوبه دمت گرم ولی اگه آهنگ اصلی رو جدا تو خود پوشه Audio گذاشتن اونو آپ کن منظورم این بود خالیه پوشه audio
نوشته اصلی توسط Gsshop تو باز پیدات شد ؟ تو نه شما. فکر کنم شما اینقدر کارهای بی کیفیت اریان رو گوش کردی فرق کار اوریجینال و غیر اوریجینال رو تشخیص نمیدی الان پس این به نظرت اوریجیناله عجب
نوشته اصلی توسط Gsshop خالیه پوشه audio اوکی
نوشته اصلی توسط Mo$en الان شما به این میگی اوریجینال؟ یه ترک 3 دارم اریجیناله اریجینال.بدم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن