نوشته اصلی توسط A M I R سجاد بابا ول کن درد دارم و دردهایم را می نویسم . سجاد چاوشی
نوشته اصلی توسط Sajjad درد دارم و دردهایم را می نویسم . سجاد چاوشی همه ی دردات یجا چند؟ شماره حساب بده امیر واست واریز کنه
.
اعتقادای همدیگرو چیکا دارین اخ
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
نوشته اصلی توسط Sajjad درد دارم و دردهایم را می نویسم . سجاد چاوشی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط HamTin همه ی دردات یجا چند؟ شماره حساب بده امیر واست واریز کنه امیر فقط حرف میزنه . پای عمل میرسه میگه ما فقط کانال 1و2و3 داریم
نگاهم که می کنی، لبخند که می زنی
این یک پیپ نیست ______________
نوشته اصلی توسط Sajjad امیر فقط حرف میزنه . پای عمل میرسه میگه ما فقط کانال 1و2و3 داریم آقا یه دوس دختر جدید بگیر سوژت کنیم بخندیم دلمون وا شه
نوشته اصلی توسط iman اعتقادای همدیگرو چیکا دارین اخ فعلن که اعتقادای دیگرونه که فرو کرده تو ما . من اعتقادی به روزه و نماز ندارم . چند روز دیگه ماه رمضون میخوام برم بیرون با دوس دخترم بشینم نهار بخورم و بعدشم کافی شاپ . آیا میتونم همچین کاری کنم ؟ اگر میتونستم دیگه گیری به اعتقاد کسی نمیدادم
نوشته اصلی توسط HamTin آقا یه دوس دختر جدید بگیر سوژت کنیم بخندیم دلمون وا شه از پارسال تا حالا با یکیم . رابطمون خیلی جدیه ، چند وقت دیگه دعوتتون میکنم
نوشته اصلی توسط Sajjad از پارسال تا حالا با یکیم . رابطمون خیلی جدیه ، چند وقت دیگه دعوتتون میکنم نه آقا قبول نیست من اون سجاد سابق و میخوام همونکه سیصدتا سیصدتا داشت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن